Cand cartile prind aripi

de / March 6th, 2012 / 131 vizualizari

De obicei, cartile sunt cele care ne dau aripi. Exista insa si cazuri in care cartilor li se dau aripi. Astazi facem cunostinta cu Bronia Sawyer si pasarelele ei (sau, daca preferati, cu inaripatele ei).

Bronia Sawyer este o artista in varsta de 30 de ani, cu foarte multe lucrari la activ si foarte variate. Din mainile ei ies niste lucruri uimitoare, astfel incat trecem cu vederea faptul ca unele carti au fost ranite in procesul de creatie. De la bijuterii, pana la sculpturi abstracte, flori sau deja mentionatele pasari (pentru care este cunoscuta), mi-e greu sa aleg cateva imagini reprezentative.

Asa ca fac cum fac de fiecare data cand imi place ceva: las imaginile sa vorbeasca in locul meu. Pentru mai multe informatii despre artista si, cel mai important, pentru mai multe creatii de-ale sale, accesati site-ul personal.

 

 

 

 

 

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare