Campania “Ce fel de cititor esti?” se apropie de final!

de / September 4th, 2012 / 173 vizualizari

Dar sa va readucem aminte despre ce este vorba…

Revista SemneBune a realizat o campanie de sondare a opiniei publice a carei misiune este sa afle ce fel de cititori ofera spatiul cultural autohton, prin evaluarea criteriilor de lectura, preferintele genurilor sau stilurilor literare, dar si timpul dedicat cartilor. Viziunea proiectului SemneBune este sa mentina active publicul cititor fervent si editurile in aceeasi masura, cu informatii relevante.

Ce fel de cititor esti?


Pentru acest motiv, trebuie sa cunoastem profilul cititorului de carte din Romania. Iar intrebarea este: “Ce fel de cititor esti?”Revista SemneBune doreste sa creasca numarul cititorilor oferindu-le produse si servicii culturale de calitate. Pentru ca acest sondaj sa fie interactiv, SemneBune a propus ca saptamanal sa traga la sorti un respondend pe care o editura partenera sa-l premieze pentru interesul manifestat, cu un set de 5 carti (titluri diferite). Astfel, se recompenseaza implicarea si onestitatea, oferind carti – produse culturale, dragi publicului iubitor de carte. Pana la finalul campaniei se vor acorda aleatoriu respondentilor 190 carti, din care 30 carti in format digital (e-book).Sondajul sBOOK se desfasoara in perioada 15 iulie-15 septembrie a.c. Edituri partenereCartile Elena FranciscCasa de pariuri literare, CrimeScene, Nemira, Art, C. H. Beck, Mix, Curtea veche, Polirom Philobia,  Grupul editorial Corint prin Corint, LedaBooks si Corint junior. Cartile digitale sunt oferite de libraria BOOKbyte.

Parteneri media: Revista Flacara , Business woman, AvocatNet, Zile si nopti, Ceasca de cultura, LiterNet,  Body Mind Spirit,  121.ro, Autentici, Calendar evenimente, Sapte seri, Bookblog, Cultura azi, Radio Romania Cultural,Port.ro , Bookiseala , Filme/Carti , Reteaua literaraSerialReaders

Implicarea in mediul social cu responsabilitate si devotament a companiei ELKOTech Romania– Sponsor principal al acestei actiuni, face posibila oferirea unei Tablete-PC, prin tragerea la sortia unui respondent norocos, la finele campaniei de sondare. De asemenea, partenerul BOOKbyte va oferi, prin aceeasi modalitate, un cititor de carte digitala (e-book reader). 

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare