Bucuria se afla intr-o carte!

de / May 9th, 2011 / 204 vizualizari

Am mai vorbit in confesiunile mele de pana acum de aceasta carte absolut minunata. Va spuneam atunci ca Noaptea Samurailor de Michael Crichton mi-a marcat anii de liceu. Am citit-o cu nerabdare, o abandonam doar la ore tarzii fara sa-mi pese ca a doua zi ceasul va suna la 6:00.

Imi amintesc faptul ca am imprumutat-o (desi nu din biblioteca personala) de la colega de banca, cea care nu mai termina cu laudele la adresa ei, asa ca nu mi-a mai trebuit alta recomandare. I-am promis ca o va primi intacta pana la sfasitul saptamanii.

M-a prins rau de tot! Am devorat-o ca un adevarat serial reader in doar cateva zile, mult mai putine decat preconizasem eu, iar la final, nu-mi venea sa ma mai despart de ea.

De la lectura si pana acum, nu a existat an in care sa nu-mi fi intrebat colega de cartea asta, dorindu-mi tare mult sa o recitesc si sa va dau si mai multe detalii care sa va convinga de faptul ca merita citita si recitita!

Am cautat-o si pe net, in librariile online si mare mi-a fost mirarea sa realizez ca foarte putine site-uri din domeniu au aceasta carte. Bucuria mi-a fost mare cand totusi am gasit romanul pe unul din site-uri!!! Ma si vedeam fericita posesoare a cartii caci nicaieri in site nu scria ca stocul ar fi epuizat. Evident ca nu o mai aveau in stoc, iar dezamagirea fost pe masura bucuriei.

Bucuria se afla in Noaptea Samurailor…

# # # #

Laura

Laura este genul de persoana care nu se intoarce in trecut daca asta nu inseamna imbunatatirea prezentului. Nu-si numara niciodata anii, dar intotdeauna isi pune in balanta realizarile, momentele de fericire, oamenii minunati pe care ii intalneste. Crede cu tarie in tot ce face, ce spune si ce simte si daruieste mereu din ceea ce are si este. Blog personal: www.lumealaurei.ro

Postul urmator

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare