Targ de carte Bookisit

Bookisit+, târgul de carte second-hand, a ajuns la a doua ediție

de / February 7th, 2019 / 234 vizualizari

A doua ediție a târgului de carte second-hand pentru adulți, Bookisit+, va avea loc sâmbătă, 23 februarie, între orele 11:00-18:00, la Lente Arcului.

Prietenos cu oamenii și natura, conceptul Bookisit a fost construit în jurul valorilor #reread #reuse #reduce #recycle. Şi în acest an, târgul își propune să aducă laolaltă iubitori ai cărții, pasionați de socializare culturală, pentru o zi de târguială de merinde pentru minte.

Aţi cumpărat o carte, aţi citit-o, a rămas pe raftul bibliotecii voastre, nedeschisă a doua oară. Dar ştiţi şi voi că multe poveşti merită să fie recitite. Oferiţi acestă şansă cărţilor voastre şi aduceţi-le la Bookisit+! Aţi vrut să cumpăraţi cartea, dar aţi tot amânat şi nu aţi mai găsit-o nicăieri. Bookisit+ e oportunitatea de a o găsi pe cea care v-a scăpat, ori de a vedea altele pe care nici măcar nu ştiaţi că le căutaţi.

Bookisit

Oricare ar fi varianta aleasă, veniţi la Bookisit+ şi veţi cunoaşte oameni pasionaţi de cărţi. Exact ca voi.

Toate produsele second hand pe care le veţi găsi la #bookisit (cărți, jocuri, filme, cărţi audio, discuri etc.) vor fi în stare foarte bună, selectate cu grijă din colecţiile altor pasionaţi, curățate și prezentate cu drag.

Pentru mai multe detalii, citiţi regulamentul aici.

Intrarea la târg și participarea la ateliere sunt gratuite.

Pentru mai multe detalii, precum şi pentru a fi la curent cu oferta de cărți și ateliere de la târg, accesaţi pagina evenimentului.

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare