Biblia si bestseller-urile momentului, printre cartile uitate frecvent in avioane

de / July 14th, 2015 / 246 vizualizari

citit in avionCe carti mai citesc calatorii grabiti? Judecand dupa titlurile uitate frecvent in avioanele companiei British Airways, se pare ca Biblia, seria “Urzeala tronurilor”, de George R. R Martin si trilogia “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, de E.L. James, se numara printre favorite.

Dar nu numai carti si eBook-uri sunt uitate in aeronave, ci si jurnale, planificari de nunta si chiar si cecuri. Din cele aproximativ 500 de volume pierdute in avioane in fiecare an, cele mai multe apartin genului chick lit. De departe insa, cea mai citita carte in timpul zborurilor este Biblia, aceasta reprezentand 6% dintre volumele uitate in avion.

In urma sondajului realizat de compania aeriana British Airways – sondaj la care au participat 1000 persoane – a reiesit ca trei din cinci persoane au cu ele o carte, pe cand doar una din cinci persoane prefera eBook-urile. In topul genurilor, cele mai uitate sunt romanele, cu un procent de 22%, urmate de thrillere, carti de calatorie si volume de non-fictiune.

Printre cele mai populare biografii uitate de calatori in avioane se numara cele semnate de Hillary Clinton, Lewis Hamilton si Roger Federer.

Sursa
Sursa foto

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare