“Atlasul Frumusetii”- un proiect de urmarit

de / April 15th, 2015 / 496 vizualizari

Gratie Mihaelei Noroc, o tanara fotografa din Romania, frumusetea are, de acum, propriul atlas. “The Atlas of Beauty/ Atlasul Frumusetii” este rezultatul a doi ani de cutreierat prin lume, cu un aparat foto si ambitia de a surprinde frumusetea femeilor, indiferent de rasa, varsta sau culoarea acestora.

Maramures_Romania

Maramures, Romania

“Frumusetea inseamna diversitate, iar eu am strabatut lumea pentru a o descoperi”, spunea fotografa Mihaela Noroc, intr-un material publicat pe site-ul televiziunii internationale CNN. Si a descoperit-o, nu incape indoiala. Dovada stau fotografiile minunate cu care s-a intors din cele 37 de tari vizitate si pe care vom avea ocazia sa le admiram in cadrul expozitiei “Atlasul Frumusetii”, expozitie ce va fi vernisata, in premiera mondiala, pe 16 aprilie, de la ora 19:00, la galeria de arta contemporana Artfooly – The Slice of Art Gallery, situata la parterul Palatului Stirbei din Calea Victoriei. In cazul in care nu ajungeti la vernisaj, aflati ca expozitia va fi deschisa pana la data de 16 mai.

Mihaela Noroc doreste sa continue acest proiect unic si sa adauge in atlas cel putin un portret de femeie din fiecare tara a lumii, precum si sa lanseze un album cu imagini din “Atlasul Frumusetii”. Pentru a realiza acest lucru are nevoie, insa, de ajutorul nostru, intrucat un proiect de asemenea amploare presupune nu doar pasiune si determinare, ci si cheltuieli pe masura.

Daca la capitolul pasiune si ambitie Mihaela sta foarte bine (iti trebuie determinare, nu gluma, ca sa iti parasesti locul de munca si sa calatoresti in jurul lumii pentru a fotografia chipuri variate, cu economiile facute in anii de munca), cand vine vorba de partea financiara, orice contributie, oricat de mica, este bine venita. Gasiti aici mai multe detalii despre cum puteti ajuta la raspandirea frumusetii.

Vom sta cu ochii pe Mihaela Noroc si pe fetele ei frumoase, asa cum facem si atunci cand pandim o noua carte scrisa de autorul nostru preferat.

Noroc, Mihaela!

Amazon

Padurea tropicala Amazoniana

iran

Iran

USA

USA

 

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare