Arte din carte

de / April 13th, 2011 / 106 vizualizari

A venit momentul sa va prezint un nou artist, de data aceasta unul dintre preferatii mei. Cara Barer, din Texas, si-a gasit inspiratia intr-un volum din Pagini Aurii, plouat si intins pe asfalt. I-a fotografiat paginile complex indoite, apoi a trecut la dictionare, manuale de software si… rezultatul il puteti vedea in imagini.

Dupa cum ea insasi declara, nu se considera un fotograf, ci mai degraba un artist care se foloseste de fotografiere. De altfel, in procesul ei de creatie si sculptura joaca un rol foarte important: de multe ori paginile trebuie udate, rulate,lipite, indoite, etc. Imaginile astfel obtinute reflecta atat intimitatea cat si vulnerabilitatea paginilor printate, fiind in acelasi timp un manifest pentru cartea tiparita, in epoca e-bookurilor.

Va las sa va bucurati de lucrarile ei. Mai multe imagini gasiti aici, pe site-ul personal al artistei.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare