Aplicația Read a Tree, din dragoste pentru natură și lectură!

de / November 17th, 2015 / 313 vizualizari

Nimic nu se compară cu mirosul unei cărți și răsfoitul paginilor, însă în anumite situații e binevenită și o alternativă, un ebook sau un pdf.

20458_2

Acum câteva luni, cei de la elefant.ro au pus la dispoziția iubitorilor de cărți o aplicație super simpatică. Nu știu dacă ați auzit până acum de ea, e vorba despre Read a Tree. Aplicația se poate descarcă gratuit din Google Play și App store și se folosește foarte ușor. După ce o instalezi, la fiecare copac scanat (pozat) primești o carte.

Această aplicație vrea să scoată în evidență una din marile probleme ale naturii, defrișarea pădurilor. Desigur, aici pot apărea diverse controverse, dar să privim și partea bună: această aplicație interactivă îmbină armonios dragostea pentru natură și lectură.

Știi momentele alea când trebuie să aștepti la dentist, la vreun ghișeu sau pur și simplu ți-ai uitat cartea acasă și ai câteva momente libere numai bune de citit câteva pagini? Ei bine, copăcei găsești la orice pas, iar dacă ai aplicația instalată… ești salvat!

Am înțeles că până acum sunt vreo 60 cărți în sistem – dintre care eu am 10, momentan – , însă vor să mai adauge pe parcurs. Aplicația are și o galerie foto cu copăceii scanați, așa că în timp poți vedea cum se schimbă anotimpurile.

Recomand cu drag aplicația! Lectură plăcută!

# # # # # #

Cornelia Popa

Mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții, îmi pun o carte și-un termos cu ceai în coșul bicicletei, pedalez până-ntr-un colțișor al naturii și sunt cea mai fericită! Iar dacă am și-o bucățică de hârtie… imediat îi dau o formă și-un nou sens! O găsiți și pe: https://www.facebook.com/douamanute/

4 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare