Angelina Jolie, prefata pentru Billy Bob Thornton

de / February 24th, 2012 / 148 vizualizari

Actorul Billy Bob Thornton va lansa un volum de memorii, iar Angelina Jolie, fosta sotie a acestuia, va semna prefata.

Casnicia lor a fost una scurta, de numai trei ani, dar intensa. Ca o dovada a dragostei ce si-au purtat-o, cei doi au ramas prieteni. Prin urmare, decizia Angelinei de a semna prefata volumului de memorii nu ar trebui sa fie una surprinzatoare.

“The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts” va aparea la editura Harper Collins si va il va prezenta fanilor atat pe Billy Bob Thorton actorul, cat si pe Billy Bob omul, cu fobiile lui si cele cinci casatorii ale sale.

Co-autorul acestui volum este cantaretul country Kinky Friedman.

Pentru mine insa, mult mai interesant ar fi volumul de memorii al Angelinei Jolie, cu o prefata de Billy Bob Thorton si un epilog semnat de Brad Pitt. Asta da carte de citit!

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult