Al XX-lea KILIPIRIM

de / October 23rd, 2015 / 155 vizualizari

kilipirimTargul de carte KILIPIRIM, ajuns la cea de-a XX-a editie, debuteaza pe 28 octombrie, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi.

Pana pe 1 noiembrie, sunteti asteptati zilnic, intre orele 10:00 – 21:30, cu reduceri substantiale, de pana la 90%, la sute de titluri.

KILIPIRIM reprezinta ocazia ideala pentru iubitorii de lectura din Bucuresti de a-si achizitiona carti la preturi speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone, printre care: Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All, etc.

De asemenea, colectionari si negustori de antichitati​, isi aduc la Kilipirim obiectele si povestile lor fascinante​ – p​returile produselor depind de abilitatile de negociere ale fiecaru​​i vizitator in parte.

In paralel, se va desfasura Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

Intrarea este libera.

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare