A apărut ultimul volum al trilogiei Albă-ca-Zăpada!

de / July 8th, 2016 / 277 vizualizari

negru-ca-abanosulEditura Trei anunță apariția ultimului volum al trilogiei Albă-ca-zăpada, Negru ca abanosul, de Salla Simukka. Trilogia nu numai că este un succes internațional, dar este și în curs de ecranizare la Hollywood!

Despre al treilea volum al trilogiei Albă-ca-zăpada:

Trupa de teatru a unui liceu de artă pune în scenă o versiune modernă a basmului Albă ca Zăpada, cu Lumikki Andersson în rolul principal. Repetiţiile merg bine, iar între Lumikki şi băiatul care-l interpretează pe vânător pare să existe o chimie palpabilă.
Oare Lumikki s-a îndrăgostit pentru prima oară?

Cu puţin înainte de premieră, lui Lumikki îi parvine un şir de scrisori semnate de un admirator secret, a cărui pasiune pentru ea se preschimbă rapid într-o obsesie periculoasă.

Încercând să afle adevărata identitate a hărţuitorului, Lumikki trebuie să aducă la lumină cele mai sumbre secrete din propriul trecut. Iar cum premiera spectacolului se apropie cu repeziciune, Lumikki trebuie să-l prindă în capcană pe hărţuitorul său, cu sufletul negru ca abanosul.

“Motive din basme, intrigă poliţistă, dileme ale lumii de azi – o lectură nu tocmai uşoară, care nu-i menajează nici pe cei mai tineri dintre cititori.” – Kirkus Reviews

“Fanii lui Nesbø şi ai lui Larsson nu vor fi dezamăgiţi.” – Publishers Weekly

Lumikki Andersson. O fată din Riihimäki.
Care are o opinie fermă despre fiecare lucru.
Care ia note maxime şi la fizică, şi la filosofie.
Care a jucat rolul Ofeliei atât de bine, încât vreo doi profesori s-au enervat, iar restul au fost emoţionaţi.
Care nu ia parte la niciun eveniment al şcolii.
Care mereu mănâncă de una singură, dar nu pare niciodată singuratică.
Nu e precum ceilalţi…

Salla Simukka (n. 1981) este autoarea celebrei trilogii Albă-ca-Zăpada, publicată în 52 de ţări, dar şi o traducătoare experimentată. Simukka semnează în mod regulat cronici literare şi este editor asociat la o publicaţie pentru tineri, Lukufiilis. În ianuarie 2013, pentru romanele Jäljellä şi Toisaalla, Salla Simukka a fost recompensată cu Topelius Prize, cel mai prestigios premiu finlandez acordat autorilor de literatură pentru copii şi adolescenţi.

Cartea poate fi comandată de la Libirs aici sau Elefant aici.

La Editura Trei au apărut Roşu ca sângele şi Alb ca zăpada, primele două volume ale trilogiei care a făcut-o faimoasă.

 

rosu-ca-sangele-alba-ca-zapadaAlb ca zapada

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă ați citit primele două volume, vă așteptăm cu impresii!

 

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare