Flashmob - Poartă-mă în poveste

WAHM și Ludotech vă invită la Flashmob – Poartă-mă în poveste

de / June 27th, 2018 / 229 vizualizari

Salvați data în calendarul telefonului: 1 iulie. Rețineți ora: 10:00. Țineți minte numele acesta: Asociația Work at Home Moms România. Urmează un eveniment de excepție, cu și despre cărți, cu și pentru cititori. Asociația Work At Home Moms, alături de Ludotech, ne invită la lectură în spațiul public! Evenimentul, Flashmob – Poartă-mă în poveste, a fost pus la cale pentru a promova mamele scriitoare, pe cele care au inițiat proiecte editoriale sau chiar edituri, precum și de a informa publicul bucureștean despre existența și activitatea comunității WAHM.

Asociația Work At Home Moms susține mamele care lucrează de acasă, part time, project based, precum și pe cele antreprenoare, prin instrumente dezvoltate în dialog cu mame din toată țara, dar și diaspora: networking, webinarii, mentorat antreprenorial, târguri, conferințe și multe altele! Ludotech este un start-up educațional creat pentru a oferi copiilor, dar și părinților, oportunitatea de a explora concepte și tehnologii noi. Cărțile, jucăriile, spațiile de lucru și de relaxare puse la dispoziția vizitatorilor sunt menite să contribuie la experiența completă necesară pentru a ține pasul cu viitorul. În spatele acestor două proiecte stă Elena Gorun, mamă, sociolog, un om pasionat de ceea ce face și cu o dorință nemărginită de a ajuta alte femei, mame, să poată petrece timp de calitate alături de familie, fără a-și neglija viața profesională.

Ideea s-a conturat în urma dialogului de peste 4 ani alături de mamele care activează în acest domeniu. Inițiativa a fost foarte bine primită, cu multă căldură și implicare de scriitori, edituri și actori, motiv pentru care mulțumim și pe această cale tuturor celor care ne vor fi alături! După întâlnirea din București, avem în plan să continuăm în cel puțin alte două orașe.

Publicul țintă sunt cititorii mari și mici, părinți și copii, dar nu numai:

Consider că este binevenit oricine dorește să Împărtășească bucuria de a citi, de la ficțiune, la studii, la reviste de cultură.

Flashmob - Poartă-mă în poveste

Flashmob - Poartă-mă în poveste

În cadrul acestui flashmob, 30 de pachete constând în cărți, semne de carte, traiste cu fabule, inele de citit (conținutul poate diferi) vor fi împărțite publicului.

În cadrul inițiativei, vom fi „oamenii cărti”, vom lectura împreună și vom transmite mai departe pasiunea noastră de cititori împătimiți.

Dacă v-am făcut curioși, aruncați un ochi pe evenimentul online dedicat inițiativei: Flashmob – Poartă-mă în poveste. Locul va fi comunicat în privat doar persoanelor implicate. Ne așteptăm să creăm un cerc mare de cititori, pasionați și împătimiți, gata să descoperim comori literare pentru mici și mari! Trebuie doar să veniți cu poftă de lectură, iar membrii inițiativei vă vor împărtăși din valorile și pasiunile lor, alături de edituri, dar și alți creatori de frumos!

# # # # # # # #

Patricia Lidia

Inginer, femeie și mamă în viața reală, autor de texte pentru copii și jurnalist cultural neoficial în viața virtuală...

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare