6 romane de succes cu Gazeta Sporturilor!

de / July 26th, 2011 / 217 vizualizari

Presupun ca ati auzit cu totii de Pascal Bruckner, Marc Levy si Frederic Beigbeder – altfel ar trebui sa va documentati repede! Am aflat mai devreme ca in urmatoarele saptamani vom putea achizitiona cateva dintre cartile acestora la preturi foarte bune. Iata:

In fiecare miercuri, cu Gazeta, incepand cu data de 27 iulie, ai cate un super roman de vacanta! 6 carti ale unor autori de renume mondial, Pascal Brukner, Marc Levy si Frederic Beigbeder. Trei autori care iti vor arata trei moduri diferite si impresionante de a vedea lumea. Fiecare carte va costa, 13,99 lei si va putea fi achizitionata numai impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Minunata vestea, nu-i asa? Iata cartile pe care le veti putea achizitiona in decursul urmatoarelor saptamani:

27 iulie – Pascal Bruckner, “Luni de fiere
3 august – Pascal Bruckner, “Hotii de frumusete
10 august – Marc Levy, “Si daca e adevarat
17 august – Marc Levy, “In alta viata
24 august – Frederic Beigbeder, “13,99 lei
31 august – Frederic Beigbeder, “Dragostea dureaza trei ani

Mie imi lipsesc doar doua (pe care abia astept sa le asez in biblioteca), de aceea va recomand cu drag aceste titluri. Sunt absolut superbe!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

14 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare