Recenzie M-am hotărât să devin prost scrisa de "Adelydda"Recenzie M-am hotărât să devin prost scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
M-am hotărât să devin prost 18 lei *
M-am hotărât să devin prost 19.2 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: M-am hotărât să devin prost
Autor (i): Martin Page
Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 17:56:34 Rating:

Din curiozitate, am ajuns de curand si la aceasta carte. Ma gandeam de ce o fi bestseller si cred ca am si gasit: prinde la public, starnind curiozitatea oricui. Desi nu o consider o capodopera, este o carte destul de buna. Si asta e numai parerea mea.

Ce se intampla in carte? Mai intai, avem de a face cu un personaj care s-a hotarat sa nu mai gandeasca. Ii placea sa fure sampon sau pasta de dinti din magazine din spirit de economie si ceea ce m-a amuzat teribil a fost faptul ca in copilarie avea un vis mai ciudat: acela de a fi Bugs Bunny sau Vasgo da Gama.

Mama sa era bretona, tata birman, avea putini prieteni si era foarte timid. La un moment dat, se gandeste sa devina alcoolic, asta insemnand pentru el o promovare. La bilbiloteca, Antoine era cititorul anului, hotarandu-se intr-o zi sa se documenteze si sa imprumute carti despre bauturile alcoolice.

Intr-o seara, il intalneste intr-un bar pe Leonard, care era alcoolic. Esueaza in incercarea de a deveni alcoolic, asa ca incearca sa se sinucida. Insa dilema ramane: ce metoda sa foloseasca?La spital intalneste o femeie care incercase de mai multe ori sa se sinucida si aceasta ii recomanda un curs specializat de sinucidere.

Tot la spital ajung si unchiul si matusa lui Antoine, Joseph si Miranda care sunt niste personaje foarte ridicole. Locuiau mai mult in spital decat acasa, plus ca exista suspiciunea ca in spital se face trafic de organe.

Daca inca nu v-am starnit curiozitatea…eu zic totusi sa cititi cartea..este scurta si destul de amuzanta! :)Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!