Recenzie Pe aripile vantului (2 volume) scrisa de "Adelydda"Recenzie Pe aripile vantului (2 volume) scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Pe aripile vantului (2 volume)
Autor (i): Margaret Mitchell
Adelydda Adelydda pe 2014-04-27 10:11:10 Rating:

Este o carte foarte potrivita pentru amatorii genului romantic. Personajul feminin principal, Scarlett se transforma pe parcursul cartii dintr-o tanara adolescenta copilaroasa si care crede in tot "ce zboara" intr-o femeie matura si responsabila. Toate dramele din viata sa au rolul de a o transforma, de a o maturiza.
Este o femeie seducatoare si frumoasa, dar in acelasi timp si foarte puternica. Are puterea de a o lua de la capat cand este nevoie si de a-si impune sa se gandeasca la lucrurile grave mai tarziu, amanand mereu clipa unor decizii importante. Pentru cei care nu stiu, cartea lui Margaret Mitchell isi gaseste o continuare in romanul Scarlett, scris de Alexandra Ripley. Facand o comparatie intre cele doua, pot spune ca se aseamana ca stil, cu mentiunea ca prima mi s-a parut mult mai bine scrisa. Cu toate acestea, le recomand spre citire pe amandoua, dar si vizionarea filmului, in special cel din 1939. Convinsa la inceput ca cel pe care il iubeste este Ashley, tanarul cu care se visa de mica casatorita, afla mai tarziu ca destinul ii rezerva o cu totul alta surpriza: o relatie si o casatorie cu Rhett Butler, genul de barbat cu care nu si-ar fi inchipuit ca poate avea de a face in acest fel.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!