Recenzie In noapte scrisa de "CealaltaAncuta"Recenzie In noapte scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: In noapte
Autor (i): Haruki Murakami
CealaltaAncuta CealaltaAncuta pe 2013-06-26 18:06:23 Rating:

Cât de greu m-am mobilizat, dar tot am citit-o până la urmă. Cartea În noapte e un roman scurt dar captivant, despre oameni nu eroi, nu cu trăsături extraordinare, ci niște oameni din noapte care, în alte conjuncturi, nici nu s-ar fi cunoscut. Nu aș spune că m-a at pe spate așa cum au făcut-o Cronica păsării arc sau La sud de graniță, la vest de soare, nu are aceleași elemente care m-au determinat să mă transpun în pagini, însă e ok de citit pentru a-ți face o părere asupra scrierilor lui Murakami.

Acțiunea cărții se petrece într-o singură noapte, totul este concentrat și se petrece la un anumit timp, un anume minut. Avem 5 personaje principale din Tokyo care discută. Discuțiile sunt bizare aș spune, ciudățele, prin esența lor fără o adevărată esență. Personajele par, la un moment dat, să se confunde, eu cel puțin așa am avut impresia.

Nu aș spune că aceste personaje care cine știe dacă s-ar mai fi cunoscut dacă ar fi fost altă noapte m-au făcut să-mi placă această carte. Mi-a plăcut și nu mi-a plăcut, de aceea sunt și puțin confuză, trebuie să mai sedimentez anumite lucruri și poate revin cu păreri și adăugiri. Una peste alta însă nu-mi pare rău că am citit-o deoarece, v-am spus, e o lectură rapidă.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!