Recenzie Codul lui da vinci scrisa de "cassady"Recenzie Codul lui da vinci scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Codul lui da vinci 19.49 lei *
Codul lui da vinci 19.9 lei *
Codul lui da vinci 29.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Codul lui da vinci
Autor (i): Dan Brown
cassady cassady pe 2013-01-22 12:53:10 Rating:

Sa fiu sincera nu am avut rabdare sa vad filmul pana la capat desi am auzit ca s-a bucurat de o promovare si de o atentie deosebita din partea publicului, in schimb cartea am citit-o pe nerasuflate.
Am dat peste Codul lui Da Vinci in anii de liceu cand Dan Brown era in anii sai de glorie si toata lumea pe care o auzeam citea sau recomanda Codul lui Da vinci. Personal am fost mai incantata de primul volul al seriei, Ingeri si Demoni, dar despre asta va povestesc in recenzia respectiva.
Desi s-a creat atata controversa in jurul cartii referitoare la tema religioasa, la implicarea bisericii eu am vazut in aceasta carte, un foarte bun roman politist, de aventuri. Cartea te tine in tensiune din momentul in care este omorat bunicul Sophiei si pana in momentul in care aceasta impreuna cu Robert Langdon ajung sa-i descopere rudele acesteia ascunse de societatea secreta pentru protectie. Este superba trecerea personajelor prin diversele tari, descoperirea indiciilor in cele mai cunoscute edificii ale lumii si intreaga aventura. Daca nu pentru altceva, macar pentru multele cunostinte de istorie pe care ti le pune la punct trebuie citita aceasta carte.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!