Recenzie Kit black scrisa de "Laura"Recenzie Kit black scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Kit black 14.4 lei *
Kit black 18 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Kit black
Autor (i): Monica Ramirez
Laura Laura pe 2012-06-21 21:11:07 Rating:

Monica Ramirez este omul care ma surprinde cu fiecare roman pe care il scrie. Romanul Kit Black, desi are un numar redus de pagini, promite acea tensiune frumoasa si senzatia ca in secunda urmatoare sigur iti va iesi inima din piept.

O tanara frumoasa, crescuta intr-un bordel, locul in care toata lumea crede ca este baiat, pentru a nu fi nevoita sa-si vanda trupul, are un vis la care nu vrea sa renunte - imbarcarea pe o nava de pirati.

Visul maret o determina sa faca orice pentru a reusi sa-si cumpere cizmele si spada. Avea nevoie de doar 2 bani de aur. Ii primeste de la Armand, tanarul de care se indragosteste iremediabil la prima vedere.

O singura noapte si legatura dintre cei doi, iubirea ce ii leaga devine imposibil de distrus, chiar daca Armand se casatoreste cu o alta femeie, cu care are si un copil.

Pleaca pe mare, ba chiar preia fraiele navei pe care se inrolase. Pentru Kit, viata pe mare nu e usoara. Dupa multe incercari la care face fata, tanara ambitioasa ii salveaza viata barbatului iubit.

Kit Black o carte a carei pagini s-au topit sub ochii mei in mai putin de doua ore. O poveste de iubire ce rezista in fata impedimentelor, se cere continuata neaparat.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!