Kit black

scrisa de Monica Ramirez

Kit black de Monica Ramirez Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Kit black 14.4 lei *
Kit black 18 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tritonic
Autor (i): Monica Ramirez
Numar de pagini: 124 pagini
ISBN: 9786068139708
Anul aparitiei: 2011
Descriere: In aceasta carte de dragoste istorica din secolul 18, marea o ademeneste pe Kaitlin Black in cautarea sortii ei efemere. Viata pe mare la inceputul anilor 1800 era extrem de periculoasa si plina de neprevazut, fara a oferi cuiva garantia ca odata imbarcat pe o corabie avea sa si ajunga la destinatia dorita. Viata era scurta si lipsita de valoare, numai cei inventivi, atenti si neobosit de puternici reusind sa-si croiasca din greu un drum rasplatit cu faima si belsug.

In Ajaccio, Corsica, Kit se deghizeaza in barbat si viseaza la o viata plina de aventuri pe mare. Crescuta intr-un bordel, nu are multe alte optiuni — devine prostituata ca mama ei, sau pleaca pe mare, pretinzand ca este barbat. Dar din pacate este prea saraca pentru a-si permite perechea de cizme si sabia, ambele obligatorii pentru a se putea inrola. Asa ca atunci cand aude o discutie intre doi ofiteri navali francezi, se hotaraste sa-si vanda virginitatea pe aur.

De indata ce-l cunoaste pe ofiterul Armand Etienne Dupuis, un barbat pe punctul de a se casatori cu o alta femeie, Kit nu-si pierde numai virginitatea, ci se si indragosteste impotriva dorintei ei. Dar nu accepta propunerea lui de a-i deveni amanta, ci se inroleaza pe o corabie englezesca. Acum este considerata drept dusmanul barbatului pe care il iubeste si merge chiar mai departe, devenind capitan pirat in flota faimosului Jean Lafitte.


Carti similare cu Kit black

Un robinson elvetian

Un robinson elvetian

de Johann Rudolf Wyss

mai mult
Al optulea pacat

Al optulea pacat

de Philipp Vandenberg

mai mult
Aurul cruciatilor

Aurul cruciatilor

de David Gibbins

mai mult



Recenzii

Laura Laura pe 2012-06-21 21:11:07 Rating:

Monica Ramirez este omul care ma surprinde cu fiecare roman pe care il scrie. Romanul Kit Black, desi are un numar redus de pagini, promite acea tensiune frumoasa si senzatia ca in secunda urmatoare sigur iti va iesi inima din piept.

O tanara frumoasa, crescuta intr-un bordel, locul in care toata lumea crede ca este baiat, pentru a nu fi nevoita sa-si vanda trupul, are un vis...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147