Recenzie Jurnal 2003 - 2009 scrisa de "Laura"Recenzie Jurnal 2003 - 2009 scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jurnal 2003 - 2009 22.08 lei *
Jurnal 2003 - 2009 30.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Jurnal 2003 - 2009
Autor (i): Oana Pellea
Laura Laura pe 2011-05-23 16:02:39 Rating:

Am auzit multe despre acest Jurnal al Oanei Pelea, imediat mi-am dorit sa-l citesc, dar neavand cartea, in scurt timp am uitat. Asta pana acum cateva zile, cand, cautand o carte, am dat peste aceasta si nu mi-a venit sa cred ca am gasit-o. Desi mai aveam o carte inceputa nu am rezistat prea mult fara sa o citesc.

Nu va asteptati sa gasiti un jurnal tipc, asa cum poate suntem noi obisnuiti sa tinem, in care sa scriem in fiecare zi. Nu, nu este un astfel de jurnal; este unul in care sunt trecute trairile acritei Oana Pelea si chiar daca se numeste „Jurnal 2003-2009” sunt perioade in care Oana nu consemneaza nimic.

In cei 6 ani, Oana Oelea trece prin situatii limita, pierde multe persoane dragi, calatoreste, participa la doua concerte ale lui Cohen, are parte de zile in care dorul de ai ei o doboara, dar si zile linistite si chiar fericite, cand se bucura de fiecare clipa.

Am descoperit-o pe Oana Pelea, asa cum este: sincera, deschisa, sensibila, puternica, in ciuda greutatilor. Citindu-i jurnalul, am intalnit anumite fraze pe care le-am trecut prin propriul meu suflet si rezultatul e cel de mai jos:

 Si eu imi maschez singuratatea atunci cand incep sa scriu
 Mi-ar placea ca si eu sa ma pot desparti de mine in anumite momente
 Nu-mi place lumea in care traiesc, dar totusi o accept asa cum este pentru ca in ea mai intalnesc si frumuseti
 Mereu am considerat in azi conteaza mai mult formele decat sufletul si inteligenta
 E bine sa avem un model in viata; poate si eu am unul, cu siguranta am, dar nu am cautat niciodata sa-l copii, mereu am incercat sa fiu unica, originala chiar daca am gresit de cele mai multe ori
 Frumosul se vede, se simte, se traieste
 Nu as vrea sa pot sa-mi rascumpar amintirile cu pretul unor ani din viata; amintirile sunt amintiri si asa trebuie sa ramana, iar anii sunt generatori de amintiri, trairi si impliniri


Va recomand sa-l citit pentru sensibilitatea cuvintelor si totodata simplitatea prin care actrita percepe frumosul, linistea, fericirea, intr-un cuvant, viataComenteaza

Poll

Votati cartea lunii!