Recenzie 13 la cina scrisa de "o9iubire"Recenzie 13 la cina scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
13 la cina 16.1 lei *
13 la cina 19.54 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: 13 la cina
Autor (i): Agatha Christie
o9iubire o9iubire pe 2011-03-11 22:22:56 Rating:

Citeam foarte des Agatha Christie pentru ca are atat de multe carti incat oricat ai citi, tot nu le termini. De data aceasta am ales-o pe cea intitulata “13 la cina” fiindca vroiam sa aflu semnificatia acestei cifre care pentru unii aduce ghinion in unele situatii, sau in ziua cu acelasi numar al unei luni.
Cartea il prezinta pe detectivul cu care ne-am familiarizat deja – Hercule Poirot – capturat de indicii false.
Jane este o femeie extravaganta, ii place foarte mult luxul, hainele elegante, spectacolele. In timpul unei cine, frumoasa femeie declara ca vrea sa isi omoare sotul si povesteste cum pune ea la cale acest lucru, din pricina faptului ca sotul ei nu doreste sa-i acorde divortul pentru a se recasatori cu un barbat tanar si foarte atragator. Intr-un puseu de entuziasm, femeia il roaga pe detectivul Poirot chiar sa discute cu sotul ei, pentru a-l convinge ca el sa-i dea divortul.
Detectivul …. Povesteste cu sotul frumoasei Jane…….dar afla de la domn ca el i-ar fi acordat divortul sotiei lui. Nu dupa mult timp, lordul este ucis.
Toate indiciile o incrimineaza pe Jane, dar aceasta se afla la un dineu in momentul crimei si toata lumea confirma ca era in acel loc de unde nu a plecat nicaieri mai mult de cateva secunde pentru a vorbi la telefon, fiind in acest timp supravegheata.
Plin de iscusinta, detectivul Poirot, dezvaluie adevarul, aratand dovezile incriminatorii asupra celei care s-a dat drept Jane.
Ce pot sa spun, decat ca este o carte plina de suspans, la baza careia stau povesti de dragoste si de bani, crize de personalitate, nerabdarea personajelor pentru a obtine ce-si doresc si umilinta pe care o suporta unii. Eu spun ca merita citita, dar astept si parerile voastre.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!