Recenzie Adam si eva scrisa de "ivan_gabrielmarian2000"Recenzie Adam si eva scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Adam si eva 14.25 lei *
Adam si eva 15.3 lei *
Adam si eva 18 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Adam si eva
Autor (i): Liviu Rebreanu
ivan_gabrielmarian2000 ivan_gabrielmarian2000 pe 2019-07-30 19:10:42 Rating:

Autorul marturiseste ca ideea cartii a aparut cand se plimba pe o strada in Iasi si a zarit o femeie a carui privire l-a cucerit, in sensul ca avea impresia ca o cunostea din alta viata. Totodata, sustinea ca este acesta este romanul de care e cel mai indragostit din toata opera sa.

Scris cu elemente de credinta hindusa, romanul prezinta 7 povesti de dragoste neimpartasita sau mai bine spus neconsumata intre aceleasi doua suflete care calatoresc prin intermediul reincarnarii din perioada antichitatii pana in cea contemporana.

Recomand pentru ca spre deosebire de celelalte doua romane ale lui Rebreanu citite de mine pana acum ("Rascoala" si "Padurea spanzuratilor"), autorul implica de data aceasta si detalii din afara spatiului romanesc/crestin, pastrandu-si insa stilul caracteristic.

Lectura placuta!

P.S: Desi nu sunt specialist in litere, cred ca ar trebui evidentiat faptul ca aceasta carte vorbeste despre eros fara sa incite sau dimpotriva fara sa dezguste, lucru ce demonstreaza talentul indiscutabil al autorului.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!