Recenzie Alegerea celor trei scrisa de "crissis95"Recenzie Alegerea celor trei scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Alegerea celor trei 38.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Alegerea celor trei
Autor (i): Stephen King
crissis95 crissis95 pe 2018-06-27 07:27:09 Rating:

După dispariția lui Jake în inima muntelui și discuția între pistolar și vrăjitor care a durat nu mai puțin de 10 ani, Roland se trezește pe o plajă plină de “homaroșenii” care îl vor lăsa fără câteva degete de la mâna dreaptă și o bună bucată din picior.
Înfometat, dezhidratat, cu răni grave, Roland încearcă din răsputeri să se îndepărteze de acele creaturi cât poate de mult. Defapt, prima etapă în căutarea turnului va începe pe acea plajă blestemată care l-a lăsat, putem spune și așa, fără mâna dreaptă – deoarece pistolarul trebuie să se folosească de mâna stângă.
Prima carte, “Prizonierul”, o reprezintă una din cele trei uși care îi vor oferi răspunsuri (dupa spusele vrăjitorului - Walter). Eddie este un dependent de heroină care va fi salvat de Roland de la o moarte sigură; la rândul său, Eddie, îl va îngriji pe pistolar în acele momente în care avea febră și era pe moarte datorită infecției.
Aventura lor continuă până se vor întâlni de a două ușă intitulată “Stapana Umbrelor”.
Din acest moment povestea va lua o complexitate mult mai mare; Odetta Walkers este totodată și Detta – care este probabil cel mai necooperant personaj până în momentul de față. Roland cu Eddie sunt supuși unor eforturi fizice extrem de mari pentru găsirea ultimei uși; drum foarte anevoios datorită urmăririi permanente a homaroșenilor (singurul lucru pozitiv era faptul că aceste creaturi erau singura sursă de mâncare momentan), lui Roland reaparandui febra va cere să fie lăsat pe la jumătatea drumului, iar Eddie împreună cu Detta vor continua drumul. Cea de-a treia ușă va fi o adevarată surpriză pentru cititor.
Complexitatea povestirii începe în primul rând cu povestea vieții fiecăruia, apoi acea dublă personalitate a Odettei, care se va transforma în Susannah (ultima ușă va oferi probabil cele mai așteptate răspunsuri). Din acel moment va începe planul pentru salvarea lui Jake (sau aducerea baiatului in lumea aceea pentru a doua oară) și găsirea “marelui drum” (Drumul Grinzii) care îi va duce către destinul pistolarului, devenind totodată și chemarea lor.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!