Recenzie Tinuturile pustii scrisa de "crissis95"Recenzie Tinuturile pustii scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tinuturile pustii 41.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Tinuturile pustii
Autor (i): Stephen King
crissis95 crissis95 pe 2018-06-27 07:26:50 Rating:

Am un singur lucru negativ să spun despre cel de-al treilea volum….s-a terminat prea repede. Pe măsură ce avansez cu seria observ că povestea se face din ce în ce mai bună de la un volum la altul.
Lumea de Mijloc continuă să “crească”, iar unele întrebări încep să își afle răspunsul. Este volumul în care Ka-tet’ul lui Roland ia forma sa completă cu adiția lui Jake Chanbers și billy-bumbler’ul Ete.
Faptul că cel de-al treilea volum a fost mult mai voluminous ca precedentul, a constituit un punct în plus. Inițial am început seria cu groază, gândindu-mă la numărul de pagini pe care îl va avea… acum, mă gândesc cu groază când voi termina seria și va dura ceva timp până să găsesc ceva la fel de bun.
King are o minte extraordinară, iar povestea Turnului Întunecat devine din ce în ce mai interesantă pe măsură ce avansăm lectura. Ajungem noi ca “simpli cititori” să fim o parte din Ka-tet și să căutăm Turnul cu mare înverșunare.
După “aducerea pe lume” a lui Jake și prietenia ce se leagă de băiat și billy-bumbler, ka-tet’ul lui Roland își continuă drumul ajungând în Lud unde vor avea o primire destul de ciudată.
După mai multe incidente ce vor face ca grupul să se despartă în două (răpirea baiatului, salvarea acestuia și căutarea monoului Blaine pentru a-I duce cât mai aproape de Turn), Susannah și Eddy se vor întâlni cu Blaine.
Cititorul nu se va aștepta ca Blaine (trenul din cartea lui Jake din New York –“Charlie trenulețul Chu Chu”) să fie roz. Culoarea să nu va amuze prea tare, deoarece Blaine este crud și nemilos. În urmă rezolvării unei ghicitori, Roland și Ka-tet’ul urcă în vagonul de lux al monoului cu destinația Topeka – unde Lumea de Mijloc se termină.
Suspansul se află la sfârșitul volumului, când Jake descoperă că Blaine nu dorește decât să moară și să îi ia cu el. Acesta e momentul în care un concurs pe viață și moarte va începe!Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!