Recenzie As vrea sa ma astepte si pe mine cineva scrisa de "crissis95"Recenzie As vrea sa ma astepte si pe mine cineva scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
As vrea sa ma astepte si pe mine cineva 17.36 lei *
As vrea sa ma astepte si pe mine cineva 17.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: As vrea sa ma astepte si pe mine cineva
Autor (i): Anna Gavalda
crissis95 crissis95 pe 2017-06-13 08:06:05 Rating:

O lectura interesanta, usoara, dar care iti va da de gandit la urma. Am inteles ca autoarea scrie mai mult romane, dar aceasta este singura carte pe care o detin (a fost primita in urma unui blind).
Cartea cuprinde mai multe povesti, in care realismul este present (desi cu putin mai mult ghinion ca de obicei), unde personajele isi prezinta viata si telurile pe care de multe ori nu le ating; fie datorita atitudinii lor, fie ca nu au actionat/gandit in momentul care trebuia.
Este o carte care prezinta tablouri diferite – de la viata de familie, la scriitori sau chiar viata unui rockstar. Fiecare personaj isi prezinta ofturile, anturajul si obiceiurile zilnice. De exemplu un barbat care s-a despartit de marea sa iubire din tinerete, s-a casatorit intemeindu-si o familie, dar nu a trecut o zi in care sa nu se gandeasca la dragostea pe care a pierdut-o.
Un alt exemplu este o viitoare scriitoare cu un sot foarte laudaros (sperand ca intr-o zi, cei doi sa traiasca din banii pe care sotia sa ii va face din meseria de scriitor). Aceasta doreste sa isi publice cartea, asa ca, o impacheteaza frumos si o trimite la editura; cateva luni mai tarziu primeste un raspuns in care ii cerea sa se prezinte pana la birou, dar cei de la editura o iau peste picior (fiind curiosi doar la felul cum arata). Aceasta merge pe strada si ii da “celei mai frumoase femei” cartea sa, sperand ca se va bucura cineva de munca ei.
Toate personajele acestei carti sunt prezentate intr-un mod simplu, obijnuit lucru care te face sa te asasezi de ele – oricare dintre noi ne putem vedea in pielea oricarui dintre ei. Vei incepe sa le indragesti, apoi reusesti sa iti amintesti si tu de unele asa-zise esecuri ale propriei vieti, si simti ca parca,parca te-ar intelege cineva.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!