Vântul prin gaura cheii (Seria Turnul Întunecat, vol. 4.5)

scrisa de Stephen King

Vântul prin gaura cheii (Seria Turnul Întunecat, vol. 4.5) de Stephen King Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vântul prin gaura cheii (Seria Turnul Întunecat, vol. 4.5) 33.74 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Stephen King
Traducator (i): Ruxandra Toma
Numar de pagini: 324 pagini
ISBN: 978-606-43-0532-9
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Vântul prin gaura cheii este o punte perfectă între romanele patru și cinci din seria TURNUL ÎNTUNECAT, o poveste despre pistolarul tânăr și pistolarul bătrân.

Roland Deschain și tovarășii lui pleacă din Orașul de Smarald, dar sunt opriți de o furtună periculoasă. La adăpost, Roland are timp să le povestească despre zilele lui de tinerețe, când a fost trimis de tatăl lui să cerceteze cazul unui metamorf criminal în orășelul Debaria.

Acolo îl ia în grijă pe Bill Streeter, un băiețel curajos, dar foarte speriat, singurul martor în viață al fărădelegilor creaturii. Ca să-l liniștească, Roland îi spune povestea „Vântul prin gaura cheii“, pe care el însuși a ascultat-o de nenumărate ori de la mama lui.

O poveste în poveste – așa se construiește întregul roman, îmbogățind, astfel, mitologia și lumea fascinantă a Turnului Întunecat.

„Un puzzle care se așază la pas alert, cuprinzând aventurile unui pistolar tânăr, vârcolaci și o narațiune convingătoare.“ - Shortlist


Carti similare cu Vântul prin gaura cheii (Seria Turnul Întunecat, vol. 4.5)

Povestea lui lisey

Povestea lui lisey

de Stephen King

mai mult
Dincolo de un destin evident

Dincolo de un destin...

de Giorgio Faletti

mai mult
Afacerea alzira

Afacerea alzira

de Adrian Onciu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!