Soare în miez de noapte

scrisa de Jo Nesbo

Soare în miez de noapte de Jo Nesbo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Soare în miez de noapte 31.49 lei *
Soare în miez de noapte 33.15 lei *
Soare în miez de noapte 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Jo Nesbo
Traducator (i): Bogdan Perdivara
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-606-400-521-2
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Al doilea volum al seriei Olav Johansen

Jon, ucigaș plătit, a făcut o mare greșeală: l-a trădat pe cel mai notoriu interlop din Oslo — Pescarul. Acum, s-a ascuns de el într-un colț izolat al Norvegiei, sperând să-și găsească refugiu în sânul unei secte dintr-un oraș de munte atât de nordic, încât soarele nu apune niciodată.

Adăpostit într-o cabană în sălbăticie, Jon primește ajutor de la Lea, o mamă greu încercată, și de la Knut, tânărul ei fiu. Dar deși Lea îi face rost de o pușcă, iar Knut îi aduce provizii, soarele nocturn îl duce încetul cu încetul în pragul nebuniei.
Iar oamenii trimiși de Pescar să-l asasineze sunt tot mai aproape. Mai există speranță pentru Jon, cel care nu le lăsa nicio șansă victimelor lui?

"O poveste convingătoare despre înfrângerea, disperarea și salvarea unui om care se pierde în sălbăticie — unde sfârșește prin a se găsi pe sine." – The New York Times Book Review

"Amatorilor de senzații tari cu siguranță le vor plăcea primele pagini din acest thriller existențial al lui Nesbø. O explorare captivantă a iubirii, credinței și răscumpărării." – Richmond Times – Dispatch

"Un roman palpitant, scris de un adevărat virtuoz al thrillerului." – Los Angeles Times


Carti similare cu Soare în miez de noapte

Pe viata

Pe viata

de Liza Marklund

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!