Cărăbușii

scrisa de Jo Nesbo

Cărăbușii de Jo Nesbo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cărăbușii 38.25 lei *
Cărăbușii 38.25 lei *
Cărăbușii 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Jo Nesbo
Traducator (i): Bogdan Perdivara
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-606-400-646-2
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Al doilea volum din seria Harry Hole

„Unul dintre cele mai reușite romane ale lui Nesbo!" - Financial Times

Ambasadorul Norvegiei în Thailanda este găsit asasinat într-un bordel din Bangkok. Era în relații apropiate cu prim-ministrul norvegian și, pentru a evita un scandal, politicienii de la Oslo hotărăsc să trimită la fața locului pe cineva care să investigheze cazul cu cea mai mare discreție. Omul ales este Harry Hole, polițistul alcoolic și dependent de vitamina B12, care primește instrucțiuni clare: să încerce să păstreze intactă reputația prim-ministrului și a Ministerului de Externe.
Odată ajuns în capitala sufocantă a Thailandei, Harry descoperă că asasinarea ambasadorului este un caz mult mai complicat decât părea la prima vedere. Scufundat în zgomotul și traficul frenetic al orașului, Harry află că în asasinat a fost implicată probabil și mafia opiului, iar unul dintre localnicii care îi vin în ajutor dispare misterios.

Harry se încăpățânează să elucideze un caz pe care, de fapt, nimeni nu-l vrea rezolvat. Dar în cine poate avea încredere?

"Cărăbușii e plin de suspans și răsturnări de situație. Un thriller dur și fascinant." – Booklist

"Harry Hole a devenit unul dintre detectivii preferați ai planetei. Iar demonii lui sunt la fel de
legendari precum talentul său de investigator." – The Mirror

"Nesbø scrie ca un înger. Ca îngerul Lucifer." – The Philadelphia Inquirer

"Un thriller excepțional! Cărăbușii, poate cel mai apreciat dintre romanele timpurii ale lui Nesbø, descrie într-o lumină necruțătoare adevărata viață a unora dintre europenii care trăiesc în Asia." – The Irish Independent

"Nesbø explorează cele mai întunecate cotloane ale minții omenești, iar identitatea criminalilor din romanele lui îi ia prin surprindere până și pe cei mai avizi cititori de thrillere. Scrisul lui este pur și simplu adictiv." – Vanity Fair


Carti similare cu Cărăbușii

Maigret si gangsterii

Maigret si gangsterii

de Georges Simenon

mai mult
Spada

Spada

de Bogdan Teodorescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!