Zahera, fetiţa care a înghiţit un nor mare cât Turnul Eiffel

scrisa de Romain Puertolas

Zahera, fetiţa care a înghiţit un nor mare cât Turnul Eiffel de Romain Puertolas Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Zahera, fetiţa care a înghiţit un nor mare cât Turnul Eiffel 25.22 lei *
Zahera, fetiţa care a înghiţit un nor mare cât Turnul Eiffel 25.99 lei *
Zahera, fetiţa care a înghiţit un nor mare cât Turnul Eiffel 26.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Baroque Books & Arts
Autor (i): Romain Puertolas
Traducator (i): Luminita Corneanu
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-606-8564-37-1
Descriere: Pentru Providence Dupois, viaţa seamănă un pic cu maioneza: cu cât mai multă agitație, cu atât mai multe șanse de reușită. Pe când tânăra şi frumoasa poştăriţă se pregăteşte să plece în Africa pentru a o lua pe fetiţa pe care o iubeşte cel mai mult pe lume, un vulcan islandez erupe, paralizând întreg traficul aerian din Europa. Și atunci începe cea mai palpitantă, mai neobișnuită şi mai grozavă călătorie. Dragostea îţi dă aripi. Sunteţi gata să vă luaţi zborul?

Dacă totul a început, pentru Romain Puértolas, prin marşul către succes, întortocheat şi planetar, al unui dulap cu cărţi plin cu Fakir-ul său, totul va continua cu epopeea aeriană a lui Providence Dupois: în picioare dis-de-dimineaţă, nas de regină, şase degete la piciorul drept, poştăriţă de profesie şi mamă din instinct. Blocată în aeroport de furia norilor de cenușă împinși spre cer de un vulcan islandez, Providence nu poate ajunge în Maroc, nu poate ajunge la Zahera. Doar dacă ar încerca să zboare…

Dacă Romain Puértolas a devenit cunoscut pentru primul său roman, Extraordinarul voiaj al unui fakir care a rămas blocat într-un dulap Ikea, (publicat în peste patruzeci de țări şi în curs de adaptare cinematografică), e şi graţie metodei sale neobişnuite de a scrie: pe telefonul mobil şi pe haine. Acum se întoarce cu acest nou roman, în parte conceput sub duş, poate din nostalgia pentru timpurile în care visa să devină scafandru pentru comandantul Cousteau, meserie pe care nu a apucat încă să o practice.


Carti similare cu Zahera, fetiţa care a înghiţit un nor mare cât Turnul Eiffel

A doua carte de rasul lumii

A doua carte de rasul...

de Mircea Georgescu

mai mult
Dac-as fi o musca

Dac-as fi o musca

de Jason Brink

mai mult
Magarul troian

Magarul troian

de Cornel Udrea

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!