Casnicia, bat-o vina!

scrisa de Carol Clewlow

Casnicia, bat-o vina! de Carol Clewlow Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Carol Clewlow
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul de debut al autoarei Carol Clewlow, Keeping the Faith, s-a aflat printre favoritii la premiul Whitbread, in timp ce urmatoarea sa carte, A Woman's Guide to Adultery, devenita bestseller, a fost tradusa in 15 limbi si transpusa pe micul ecran.
Cel mai recent roman al sau, bestsellerul Casnicia, bat-o vina! ABC-ul fetelor batrane (2005), vorbeste deschis si cu umor despre dreptul femeii de a alege orice stil de viata doreste, la orice varsta... Protagonista romanului, Riley Gordon, este o femeie trecuta de cincizeci de ani, independenta si perfect impacata cu viata pe care o duce, cu alegerile si chiar cu greselile pe care le-a facut in tinerete, precum si cu eticheta de "fata batrana" pe care i-o atribuie societatea. O lectura captivanta, savuroasa si plina de haz, un personaj care te cucereste instantaneu, prin sinceritate si umor.
"Dinamita: genul de carte care iti spulbera toate ideile prefabricate si care ar trebui pastrata la loc de cinste, pe noptiera de langa orice pat conjugal." Kate Saunders pentru Sunday Times"O carte pe care n-am putut s-o mai las din mana. O poveste grozava, atent mestesugita si care te tine cu sufletul la gura." Daily Mail


Carti similare cu Casnicia, bat-o vina!

Tipul din filme nu există (volumul doi)

Tipul din filme nu...

de Bogdan Stoica

mai mult
Femeile vin de pe Venus, barbatii de la baut

Femeile vin de pe...

de Simona Tache, Mihai Radu

mai mult
Fie-ne tranzitia usoara!

Fie-ne tranzitia usoara!

de Radu Paraschivescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115