Pacienta tăcută

scrisa de Alex Michaelides

Pacienta tăcută de Alex Michaelides Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pacienta tăcută 38.87 lei *
Pacienta tăcută 41.27 lei *
Pacienta tăcută 46.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Alex Michaelides
Traducator (i): Dana-Ligia Ilin
Numar de pagini: 370 pagini
ISBN: 978-606-33-3606-5
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Carte publicată în 43 de țări

Viața Aliciei Berenson este aparent perfectă. Pictoriță renumită căsătorită cu un fotograf de modă, ea trăiește într-o casă superbă, cu vedere spre parc, într-una dintre zonele cele mai dorite din Londra. Într-o seară, soțul ei Gabriel se întoarce târziu de la o ședință foto, iar Alicia îl împușcă de cinci ori în față și apoi rămâne tăcută mai mulți ani.

Refuzul Aliciei de a vorbi sau de a da orice fel de explicații transformă o tragedie domestică în ceva mult mai teribil, un mister care captează imaginația publică și o face pe Alicia celebră. Prețul tablourilor sale crește astronomic, iar ea, pacienta tăcută, este ascunsă de tabloide și de lumina reflectoarelor la The Grove, un spital psihiatric de maximă securitate din nordul Londrei.

Theo Faber este un psihoterapeut care a așteptat multă vreme oportunitatea de a lucra cu Alicia. Hotărârea lui de a o face să vorbească și să dezvăluie misterul motivului pentru care și-a împușcat soțul îl poartă pe un drum plin de primejdii-o căutare a adevărului care amenință să-l distrugă...

Pacienta tăcută este un thriller psihologic șocant despre un act de violență extrem al unei femei împotriva soțului ei-și despre un terapeut obsedat de descoperirea motivului din spatele acestui act...


Carti similare cu Pacienta tăcută

Ochiul de jad

Ochiul de jad

de Diane Wei Liang

mai mult
Berlin noir ii. criminalul din umbra

Berlin noir ii....

de Philip Kerr

mai mult
Premiantul

Premiantul

de John Le Carre

mai mult



Recenzii

abookaffair abookaffair pe 2019-05-15 12:01:40 Rating:

Cine este Alex Michaelis?

Alex Michaelis, autorul, nu a aparut asa, de nicaieri, ci a studiat literatura la Cambridge si a devenit scenarist in urma masterului de la Institutul de film din Los Angeles. Poate de aici vine si finalul ” de film” al cartii, cu scene ce iti raman in minte si cu un puternic impact vizual.

Ma declar multumita si mi se pare ca prima lui carte nu este...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

Books&Coffee
Recenzii: 0
Carti citite: 1