Unde sunt? > Acasa > Carti > Literatura universala > Noi

Noi

scrisa de David Nicholls

Noi de David Nicholls Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Noi 26.91 lei *
Noi 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): David Nicholls
Numar de pagini: 476 pagini
ISBN: 978-606-33-0179-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: În ciuda stângăciei și a manierelor ușor necioplite, Douglas Petersen, de profesie biochimist, dă dovadă de un simț al umorului care o seduce pe frumoasa Connie, artistă în devenire, și o convinge să se căsătorească cu el. Acum, la trei decenii de la începutul relației lor, Connie îl anunță pe Douglas că se gândește să divorțeze.

Totuși, nu se simte în stare să anuleze călătoria în Europa planificată pentru a încuraja înclinațiile artistice ale fiului lor de șaptesprezece ani. Iar Douglas, în adâncul ființei lui, este convins că acest voiaj le va reaprinde dragostea și îl va ajuta să-și refacă relația cu fiul său.

De pe străzile Amsterdamului în faimoasele muzee ale Parisului, din cafenelele venețiene pe însoritele plaje din Barcelona, odiseea lui Douglas Petersen însuflețește bătrâna Europă pe măsură ce el experimentează propria trezire la viață.

Criză a vârstei a doua, criză a cuplului, criză a adolescenței: Noi înseamnă voi...

„Nichols jonglează cu tema iubirii pierdute și, poate, regăsite, oferindu-ne un final cu totul neașteptat... “ (New York Times)

„Un roman grozav... Nicholls este un maestru al relațiilor nuanțate. Este, de asemenea, expert în construirea unei povești inteligente, așa cum a dovedit încă din bestsellerul O zi, romanul său anterior.“ (Entertainment Weekly)


Carti similare cu Noi

Metafizica tuburilor

Metafizica tuburilor

de Amelie Nothomb

mai mult
Pictorita din Shanghai

Pictorita din Shanghai

de Jennifer Cody Epstein

mai mult
La rasarit de eden

La rasarit de eden

de John Steinbeck

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!