Londra. Pasiuni dezlănțuite (vol 3)

scrisa de Rodica Mijaiche

Londra. Pasiuni dezlănțuite (vol 3) de Rodica Mijaiche Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Londra. Pasiuni dezlănțuite (vol 3) 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Librex Publishing
Autor (i): Rodica Mijaiche
Numar de pagini: 182 pagini
ISBN: 9786068894508
Anul aparitiei: 2017
Descriere: De-a lungul anilor, Carlo Di Angeli și-a făurit o viață care să nu-i amintească nimic din trecutul lui dureros. Ajuns fotomodel de succes, el nu-și oferă dragostea, ci doar trupul și puțin din timpul lui femeilor ce intră și ies din viața lui precum niște umbre. Una după alta. Fără chipuri. Fără nume.

Însă trecutul revine cu o forță nimicitoare când, primind o scrisoare de la mama lui, Contesa Maria Elisabetta D'Angelo, este chemat să-și ia în primire titlul de drept.

Melissa Roggs, jurnalistă la The Manhattan Truth, este readusă față în față cu fostul ei iubit și logodnic, Contele Alonzo Carlo D'Angelo, când șeful ei îi dă misiunea de a scrie un articol despre contele dispărut al Londrei.

Dar răceala cu care este întâmpinată de Carlo, îi arată că el, deși neagă totul, nu a reușit să-și depășească traumele pe care ea le cunoaște prea bine.


Carti similare cu Londra. Pasiuni dezlănțuite (vol 3)

Doamna din malacca

Doamna din malacca

de Francis De Croisset

mai mult
Accidentul

Accidentul

de Nicholas Sparks

mai mult
Zilele amanţilor

Zilele amanţilor

de Corina Ozon

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!