Ultimul cantec

scrisa de Nicholas Sparks

Ultimul cantec de Nicholas Sparks Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ultimul cantec 17.39 lei *
Ultimul cantec 23.99 lei *
Ultimul cantec 27.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Nicholas Sparks
Traducator (i): Laura Frunza, Mihaela Frunza
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 9786068251318
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Viata Veronicai "Ronnie" Miller, o tanara de 17 ani, este data peste cap atunci cand parintii ei divorteaza si tatal se muta de la New York la Wilmington, in Carolina de Nord. Trei ani mai tarziu, ea este la fel de furioasa si de instrainata de parinti, mai ales de tatal ei... pana cand mama hotaraste ca ar fi cel mai bine pentru toata lumea ca Ronnie sa-si petreaca o vara alaturi de tatal ei, un fost profesor si pianist, care duce o viata linistita in acel orasel de la malul marii. Rebela si plina de resentimente, Ronnie respinge insa toate incercarile de apropiere ale parintelui si ameninta sa se intoarca la New York - asta pana cand il intalneste pe Will, cel mai popular tanar din oras si ultima persoana de care s-ar fi gandit ca va fi atrasa.

"Ultimul cantec" este o poveste de neuitat despre variatele fatete ale iubirii - prima iubire, iubirea dintre parinti si copii - care arata, asa cum numai romanele lui Sparks reusesc sa o faca, cum dragostea ne poate sfarama inima... dar reuseste si sa o vindece.


Carti similare cu Ultimul cantec

Dragostea tarzie a Doamnei Ali

Dragostea tarzie a...

de Helen Simonson

mai mult
Doamna jivago din queen's park

Doamna jivago din...

de Olivia Lichtenstein,

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

adi pe 15.05.2015 16:06:22

Probabil cel mai tare film de dragoste ! Multumim admin


danaburga pe 03.04.2015 12:14:43

Nicholas Sparks, este un scriitor formidabil.Multe din cartile lui au fost ecranizate , avand succes la public.Last song este una din cartile mele preferate si pot sa spun , desi , de regula , cartea
bate filmul ( exceptie de la regula aceasta este doar Pe aripile vantului , filmul fiind la fel de bun ca si cartea , parerea mea , zic) ca acest film mi-a placut foarte mult. Banuiesc ca
este si meritul actorilor care au fost cooptati pt.aceasta ecranizare.


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

yonela
Recenzii: 1
Carti citite: 18