Calatoria catre sine. Memoriile unui psihiatru

scrisa de Irvin D. Yalom

Calatoria catre sine. Memoriile unui psihiatru de Irvin D. Yalom Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Calatoria catre sine. Memoriile unui psihiatru 39.9 lei *
Calatoria catre sine. Memoriile unui psihiatru 39.9 lei *
Calatoria catre sine. Memoriile unui psihiatru 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Vellant
Autor (i): Irvin D. Yalom
Traducator (i): Florin Tudose
Numar de pagini: 426 pagini
ISBN: 978-606-9800-18-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Comentarii (0)
Daca psihoterapia ne da sansa unei ,,existente examinate”, atunci volumul autobiografic - Calatoria catre sine - al lui Yrvin D. Yalom ne ofera ceva in plus. Imaginea de cealalta parte a oglinzii, parcursul psihoterapeutului, cu incercarile, cu punctele de cotitura, iubirile si indoielile, dar si momentele de ,,Evrika!”. Yalom se dezvaluie cititorului prin acest demers introspectiv curajos si profund umanist: psihiatrul, asemeni tuturor, traverseaza aceleasi distante in drumul catre sine.


"Sunt un incepator al varstei de optzeci si cinci de ani. Uneori accept ideea ca batranetea ar trebui sa fie un timp de odihna, liniste si reflectare impacata. Totodata, stiu ca inca mai exista sentimente turbulente din tineretea mea care continua sa ameninte ca vor iesi la suprafata imediat ce incetinesc ritmul. Am citat mai devreme cuvintele lui Dickens: „Intrucat, apropiindu‑ma de‑acum tot mai mult de sfarsit, ma deplasez intr‑un cerc tot mai aproape de inceput.“ Sunt cuvinte care ma bantuie. Simt tot mai mult fortele care ma trag inapoi spre inceputurile mele.” - Irvin D. Yalom


Carti similare cu Calatoria catre sine. Memoriile unui psihiatru

Reversul medaliei

Reversul medaliei

de Andreea Raducan

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!