Cum a ars-o Anghelescu o luna ca scriitor de succes

scrisa de Cristina Nemerovschi

Cum a ars-o Anghelescu o luna ca scriitor de succes de Cristina Nemerovschi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cum a ars-o Anghelescu o luna ca scriitor de succes 19.99 lei *
Cum a ars-o Anghelescu o luna ca scriitor de succes 26.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herg Benet
Autor (i): Cristina Nemerovschi
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-8530-29-1
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Gigi Anghelescu are 39 de ani, patru luni, o saptamana, trei zile, sase ore, patru minute, cateva secunde si intr-o dimineata ia hotararea cea mare: sa devina scriitor de succes. Pentru a porni in urmarirea visului sau, isi da demisia de la banca unde lucreaza. Vegheat si consiliat si in cele mai mici detalii de catre cei doi prieteni apropiati, Georgescu si Mateescu, deja scriitori, Anghelescu face primii pasi pe aventurosul drum al cuceririi lumii literare, despre care la inceput nu stie nimic. Urmarit de amintirea nefericitei iubiri din adolescenta, pentru preafrumoasa Adina, dar si chinuit de dorinta de a salva literatura de impostori - dintre care se distinge pregnant figura lui Cernatescu -, Anghelescu intalneste cele mai socante si mai colorate personaje, pe un drum unde, la final, il va astepta o surpriza de proportii uriase.

Cum a ars-o Anghelescu o luna ca scriitor de succes te face sa privesti mai atent lucrurile din jur. Si sa nu iti mai poti controla hohotele de ras.


Carti similare cu Cum a ars-o Anghelescu o luna ca scriitor de succes

Antidotul

Antidotul

de Cristina Boncea

mai mult
Cum a ars-o Anghelescu o luna ca scriitor de succes

Cum a ars-o Anghelescu...

de Cristina Nemerovschi

mai mult
Minunea imperfectă

Minunea imperfectă

de Andrea de Carlo

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 14.04.2018 18:52:24

Gigi Anghelescu, scriitor, m-a enervat la culme. M-a enervat atât de tare încât nu am putut lăsa cartea. Voiam să aflu ce face, cum face, unde ajunge. Pentru felul în care a fost pusă
în cuvinte povestea și mesajul transmis nu am suficiente cuvinte de laudă. Cristina a desenat un personaj după chipul și asemănarea multor personaje din zilele noastre. Cine știe ce e ăla un
pamflet, să citească cartea. E amuzantă, e tristă. E altfel.


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289