Razboiul batranilor (vol. I)

scrisa de John Scalzi

Razboiul batranilor (vol. I) de John Scalzi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Razboiul batranilor (vol. I) 23.99 lei *
Razboiul batranilor (vol. I) 26.66 lei *
Razboiul batranilor (vol. I) 30.21 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): John Scalzi
Traducator (i): Marian Truță
Numar de pagini: 293 pagini
ISBN: 978-606-758-341-0
Anul aparitiei: 2015
Descriere: În ziua în care a împlinit 75 de ani, John Perry a făcut două lucruri. Mai întâi a vizitat mormântul soției, apoi s-a înrolat în armată.

Vestea bună este că oamenii au cucerit în sfârșit stelele. Vestea proastă este că planetele potrivite pentru a fi locuite sunt puține și rasele de extratereștri cu care ne luptăm pentru ele sunt numeroase. Așa că luptăm. Pentru a apăra Pământul și pentru a cuceri noi teritorii în spațiu. Departe de casă, războiul continuă de zeci de ani și Forțele Coloniale de Apărare caută întotdeauna noi recruți.

Toată lumea știe că atunci când ajungi la vârstă pensionării te poți înrola în FCA. Ei nu caută tineri, ci vor oameni cu toată experiență și cu toate cunoștințele acumulate într-o viață. Odată înrolat, ești luat de pe Pământ și nu te mai poți întoarce niciodată. Vei luptă doi ani pe front. Și, dacă supraviețuiești, ești recompensat cu o casă a ta, pe una din planetele colonii greu câștigate.

John Perry profită de ofertă și pleacă la război, fără să aibă nici cea mai mică idee despre ce îl așteaptă acolo. Pentru că adevărată luptă, la ani-lumina de casă, cât și transformarea prin care va trece sunt mult mai grele și mai ciudate decât orice și-ar fi imaginat.


Carti similare cu Razboiul batranilor (vol. I)

Titanii. Întoarcerea (vol.1)

Titanii. Întoarcerea...

de Jennifer L. Armentrout

mai mult
Juramant de sange - academia vampirilor 4

Juramant de sange -...

de Richelle Mead

mai mult
Dintr-un buick 8

Dintr-un buick 8

de Stephen King

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea


Recenzii: 2
Carti citite: 0

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152