Reiki. O energie a echilibrului

scrisa de Mihai Albu

Reiki. O energie a echilibrului de Mihai Albu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Reiki. O energie a echilibrului 31.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Meditative Arts
Autor (i): Mihai Albu
Numar de pagini: 252 pagini
ISBN: 978-606-94187-4-1
Anul aparitiei: 2016
Descriere: In viata noastra, daca vrem sa progresam si sa traim o viata implinita, este necesar sa-i ajutam si pe ceilalti sa creasca, pentru a ne sprijini unii pe ceilalti in aceasta Calatorie a Vietii. Chiar daca este unica pentru fiecare, Calatoria unei persoane se desfasoara alaturi de Calatoria alteia, iar drumetii isi pot fi de ajutor adeseori unii celorlalti, in feluri nebanuite la inceperea Calatoriei, a intalnirii lor, sau chiar la Sosire.

Veti gasi in carte atat texte traduse pentru prima data in limba romana, cat si texte scrise special pentru aceasta antologie, atat texte academice (care limpezesc istoria si intruziunile in sistemul originar Usui Reiki Ryoho), cat si texte cu sfaturi practice, directe, la obiect. Sunt articole care se adreseaza atat celor care sunt deja initiati ca maestrii, cat si articole care pot sa-i limpezeasca pe cei doritori sa faca primii pasi pe aceasta Cale. Parcurgand cartea veti putea intelege de ce Usui Reiki Ryoho a fost fondat si a functionat intr-un mod specific o lunga perioada de timp in Japonia si care sunt bazele spirituale si culturale ale fondatorului.
Aveti la dispozitie atat exercitii practice, unele poate noi, altele poate prezentate intr-o forma noua. Gasiti atat sfaturi rezultate din experienta practica, cat si aplicatii la care poate nu v-ati gandit. Toate acestea va sunt prezentate dintr-o perspectiva traditionala, cat mai aproape de sursa lor japoneza si de cei prin intermediul carora am ajuns sa practicam Usui Reiki Ryoho: Mikao Usui, Chujiro Hayashi si Hawayo Takata. Aceasta perspectiva este completata de noi descoperiri si informatii ce au putut fi dezvaluite pana in momentul prezent.

Texte semnate de: Mihai Albu, Don Beckett, Dr. Dori-Michelle Beeler, Dr. Jojan Jonker, Fokke Brink, Philip Deslippe, Richard Ellis, Robert Fueston, Earlene Gleisner, Liad Horowitz, Mark Hosak, Enikő Simon, Justin Stein, Frans Stiene

Fragment din volum:

“In acest articol va ofer niste sugestii despre cum sa obtinem starea de prezenta si sa folosim Gassho Meiso (Meditatia Gassho) astfel incat sa constientizam ceea ce simtim in interiorul nostru si despre cum ne foloseste atunci cand facem Byosen Reikan Ho (Scanarea).
Byosen Reikan Ho este o tehnica care se refera la scanarea campului energetic al altei persoane pentru a percepe zonele de dezechilibru sau boala. Atunci cand o persoana are o anumita boala, in campul sau energetic se vor percepe senzatii care in japoneza se numesc hibiki, insemnand rezonanta/ecou. Premiza este ca, atunci cand ceva se manifesta la nivel fizic, atunci exista si la nivel mai subtil, fie ca emotie in corpul emotional, idee sau gand in corpul mental, fie ca amprenta energetica in corpul eteric.
Din propria experienta am aflat ca pentru a simti hibiki in timpul unui tratament trebuie sa fii constient de momentul prezent. Cel mai eficient mod de a face acest lucru este sa observam relatia noastra cu propria stare de prezenta, deoarece, pentru a intelege senzatiile variate pe care le experimentam, mai intai trebuie sa fim constienti de ceea ce se petrece in propriul camp energetic. Avand in vedere faptul ca scanarea implica anumita masura sa ne deschidem fata de clientul nostru, este important sa stim care este starea noastra de prezenta inainte de a merge si de a o influenta prin contopirea cu energia clientului. Cred ca tocmai aceasta lipsa de prezenta, imbinata cu lipsa impamantarii, a facut multi oameni sa pledeze in favoarea ideii incorecte de a folosi protectia in Reiki.
Schimbul de energie se realizeaza in fiecare zi in mod natural. De fiecare data cand intri intr-o cladire percepi energetic ceea ce te inconjoara si, atunci cand intalnesti pe cineva nou, il simti energetic. De fapt, intrucat comunicarea verbala reprezinta doar 15% din toate formele de comunicare, s-ar putea sa fiti surprinsi de masura in care simtiti energia altor persoane.”


Carti similare cu Reiki. O energie a echilibrului




Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!