O inima neinfricata

scrisa de Thupten Jinpa

O inima neinfricata de Thupten Jinpa Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
O inima neinfricata 17.99 lei *
O inima neinfricata 23.92 lei *
O inima neinfricata 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Thupten Jinpa
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-33-1711-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: „Thupten Jinpa vorbește din experiența lui de călugăr devenit om cu familie și universitar de top, care se bazează pe remarcabilul său trecut și pe o largă cunoaștere ca să ne ofere un instrument practic pentru a deveni ființe umane mai bune.“

- Daniel Goleman

„O carte importantă în aceste vremuri dificile.“

- Richard Gere


Bazată pe revoluționarul curs de pregătire pentru cultivarea compasiunii de la Universitatea Stanford, la a cărui creare Jinpa a ajutat, cartea ne arată în ce fel compasiunea oferă o cale pentru a depăși suferința, o cheie pentru o sănătate mai bună și chiar o metodă eficientă de a ne atinge obiectivele. De fapt, compasiunea este, poate, cel mai bine ascuns secret al fericirii.Thupten Jinpa și-a susținut doctoratul la Cambridge și timp de aproape treizeci de ani a fost principalul translator de limba engleză al lui Dalai Lama. Este profesor de filosofie budistă tibetană la McGill University și președinte al Mind and Life Institute, ce încurajează colaborarea dintre științe și cunoașterea contemplativă, în special budistă.


Carti similare cu O inima neinfricata

Lampa fermecata. Exercitii spirituale

Lampa fermecata....

de Ramon del Valle-Inclan

mai mult
Terapia PSI

Terapia PSI

de Vlad T. Popescu

mai multRecenzii

tudor.vlad tudor.vlad pe 2018-01-10 16:59:26 Rating:

Într-un oarecare loc, participând la un anume eveniment, te afli în preajma unor persoane. Ca și tine, aflate și ele în căutarea fericirii, încercând să evite durerea, având nevoile mai mult sau mai puțin satisfăcute și, la fel de important, fiind mai mult sau mai puțin conștiente de toate acestea.
Indiferent dacă ele îți fac rău sau nu, fiind cât mai prezent, lăsând empatia să...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

tudor.vlad
Recenzii: 8
Carti citite: 9