Oare o sa zboare?

scrisa de Pat Flynn

Oare o sa zboare? de Pat Flynn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Oare o sa zboare? 39.99 lei *
Oare o sa zboare? 49 lei *
Oare o sa zboare? 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Pat Flynn
Traducator (i): Carmen Dimitruc
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-722-254-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Oare o să zboare? este un proiect al editurii Publica, susținut de AROBS Transilvania Software.

Plină de sugestii practice, pe care le poți aplica chiar acum ideii tale de afaceri, Oare o să zboare? combină exerciții bazate pe acțiune, teste de turnesol la scară mică și studii de caz reale cu anecdote din experiența personală a autorului cu banii câștigați pe internet, cu podcasturile de succes, cu testarea siteurilor de nișă și cu lansarea câtorva afaceri online.

Oare o să zboare? te va provoca să gândești critic, să acționezi în mod deliberat și să îndrăznești foarte mult. Poți să consideri cartea manualul tău de business, la care să apelezi pentru sfaturi sincere și directe odată ce începi să îți testezi ideea și să îți construiești o afacere care ia avânt și crește.
În cele cinci părți ale sale, Oare o să zboare? te va îndruma și te va ajuta să-ți validezi următoarea idee de afaceri:

Partea întâi, „Stabilirea misiunii”, te va ajuta să te asiguri că ideea ta țintă este aliniată obiectivelor tale și că le susține.
Partea a doua, „Laboratorul de dezvoltare”, te va face să descoperi detalii importante despre ideea ta, la care nici măcar nu te-ai gândit.
Partea a treia, „Planificarea zborului”, este despre evaluarea condițiilor actuale de piață.
Partea a patra, „Simulatorul de zbor”, se axează pe validarea și testarea concretă a unei idei pe un segment mic de pe o piață țintă.
În sfârșit, partea a cincea, „Toate sistemele sunt pregătite”, este dedicată analizei finale, în așa fel încât să fii sigur că ideea pe care o ai este una cu care ești pregătit să mergi înainte.

Să-ți pierzi slujba poate fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată. Într-o perioadă scurtă de timp, fostul-angajat-devenit-antreprenor Pat Flynn a descoperit cheia obținerii unui venit recurent și stabil. Noua lui carte este plină de inspirație, dar nu acest lucru este important.
Nu doar că te încurajează, ci te şi ia de mână și îți arată exact ceea ce ai de făcut pentru a-ți lansa ideea de afaceri.

Chris Guillebeau
autorul cărții STARTUP de 100$

Nu te mai grăbi să lansezi afaceri plecând de la idei gândite pe jumătate, teorii eronate și alte forme de auto-amăgire. Lipsa unei validări corecte omoară mai multe afaceri decât orice altceva. După cum spune Joel Barker, ,,viteza este utilă doar dacă alergi în direcția bună”. Oare o să zboare? te va ajuta să te asiguri că ești pregătit de decolare. Cartea răspunde unor întrebări precum:

--- Are vreo valoare ideea ta?
--- Va avea ea succes pe piața pe care încerci să o deservești sau va fi doar o pierdere de timp și de resurse?
--- Este ea o idee bună pentru TINE?
--- Cu alte cuvinte, oare o să zboare?


Carti similare cu Oare o sa zboare?

Intre acte

Intre acte

de Radu Beligan

mai mult
Eu sunt Zlatan

Eu sunt Zlatan

de Zlatan Ibrahimovic, David Legercrantz

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!