Botanistul euforic

scrisa de Amy Stewart

Botanistul euforic de Amy Stewart Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Botanistul euforic 59 lei *
Botanistul euforic 59 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Amy Stewart
Numar de pagini: 366 pagini
ISBN: 978-606-722-272-2
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Să ridicăm paharul în cinstea botanicii și a băuturilor alcoolice

Sake a început cu un bob de orez. Scotch-ul s-a născut din orz, tequila, din agave, romul, din trestia‑de‑zahăr, iar bourbonul, din porumb. Vi s-a făcut sete?

În Botanistul euforic, Amy Stewart explorează varietatea amețitoare de plante, flori, copaci, fructe și ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor – cu ingeniozitate sau din pură disperare – pentru a le transforma în alcool.
Dintre toate plantele care sunt fermentate și distilate, unele sunt periculoase, altele sunt de-a dreptul bizare și una datează de pe vremea dinozaurilor, dar fiecare aduce o contribuție culturală unică la tradițiile și istoria noastră globală când vine vorba despre băuturi.
Această combinație fascinantă dintre biologie, chimie, istorie, etimologie și mixologie – care conține peste 50 de rețete de băuturi și sugestii de cultivare pentru grădinari – vă va face să fiți cel mai popular oaspete la orice petrecere cu cocktailuri.

Botanistul euforic este bestseller New York Times.

„Fascinația lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasă.” — San Francisco Chronicle
„Stewart combină curiozitatea intelectuală a unui cercetător cu observațiile pătrunzătoare ale unui grădinar adevărat.” — The Providence (RI) Journal
„Amy Stewart înțelege că o carte bună poate fi despre un subiect la fel de comun precum pământul de sub picioarele noastre.” —The Dallas Morning News


Carti similare cu Botanistul euforic

Sex Selfie

Sex Selfie

de Dan-Silviu Boerescu

mai mult
Lettere copernicane/scrisori copernicane

Lettere...

de Galileo Galilei

mai mult
Hara - centrul vital al omului

Hara - centrul vital...

de Karlfried Graf Durckheim

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!