Botanistul euforic

scrisa de Amy Stewart

Botanistul euforic de Amy Stewart Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Botanistul euforic 59 lei *
Botanistul euforic 59 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Amy Stewart
Numar de pagini: 366 pagini
ISBN: 978-606-722-272-2
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Să ridicăm paharul în cinstea botanicii și a băuturilor alcoolice

Sake a început cu un bob de orez. Scotch-ul s-a născut din orz, tequila, din agave, romul, din trestia‑de‑zahăr, iar bourbonul, din porumb. Vi s-a făcut sete?

În Botanistul euforic, Amy Stewart explorează varietatea amețitoare de plante, flori, copaci, fructe și ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor – cu ingeniozitate sau din pură disperare – pentru a le transforma în alcool.
Dintre toate plantele care sunt fermentate și distilate, unele sunt periculoase, altele sunt de-a dreptul bizare și una datează de pe vremea dinozaurilor, dar fiecare aduce o contribuție culturală unică la tradițiile și istoria noastră globală când vine vorba despre băuturi.
Această combinație fascinantă dintre biologie, chimie, istorie, etimologie și mixologie – care conține peste 50 de rețete de băuturi și sugestii de cultivare pentru grădinari – vă va face să fiți cel mai popular oaspete la orice petrecere cu cocktailuri.

Botanistul euforic este bestseller New York Times.

„Fascinația lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasă.” — San Francisco Chronicle
„Stewart combină curiozitatea intelectuală a unui cercetător cu observațiile pătrunzătoare ale unui grădinar adevărat.” — The Providence (RI) Journal
„Amy Stewart înțelege că o carte bună poate fi despre un subiect la fel de comun precum pământul de sub picioarele noastre.” —The Dallas Morning News


Carti similare cu Botanistul euforic

Psihoterapie & consiliere gestalt

Psihoterapie &...

de Phil Joyce, Charlotte Sills

mai mult
Atlasul frumuseții

Atlasul frumuseții

de Mihaela Noroc

mai mult
Disconfort Residence

Disconfort Residence

de Radu Negoiță

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!