Lento. Meduza

scrisa de Antoni Casas Ros

Lento. Meduza de Antoni Casas Ros Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Lento. Meduza 21.16 lei *
Lento. Meduza 21.17 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Vellant
Autor (i): Antoni Casas Ros
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-606-8642-37-6
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Lento este un copil special. A venit vremea ca el sa iasa in lume. Are nevoie de timp ca, treptat, sa evolueze​ in realitatea impusa. Mai intai iese capul, apoi un umar. Inca din coconul cald al uterului, el contempla lumea exterioara si-i descopera frumusetea. Se uita la ochii luminosi ai asistentei medicale, inspira mirosurile, asculta murmurul frunzelor din copacii de afara. ​T​ranziti​a​ dur​ea​za saptezeci si doua de zile.

Lento creste. In mod sigur nu este ca toti ceilalti. Lumea intreaga (medicii, psihiatrii, ceilalti oameni) il arata cu degetul. Lento nu e un copil ca alti copii. E cu siguranta incet la minte. E pur si simplu diferit. Aceasta lentoare ii permite sa-si dezvolte simturile. Lento e un clarvazator. Se maturizeaza. Se indragosteste. Ea e cea mai rapida din lume, iar el o invata lentoarea.

Antoni Casas Ros revine cu o poveste despre alteritate. Un text delicat, fantezist, punctat cu momente teribile marcand intoarcerea aspra la realitate, alternanta di​ntre imaginarul absolut si o sensibilitate sufocata.


Carti similare cu Lento. Meduza

1q84 (ii)

1q84 (ii)

de Haruki Murakami

mai mult
Cimitirul de piane

Cimitirul de piane

de Jose Luis Peixoto

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!