Lento. Meduza

scrisa de Antoni Casas Ros

Lento. Meduza de Antoni Casas Ros Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Lento. Meduza 21.16 lei *
Lento. Meduza 21.17 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Vellant
Autor (i): Antoni Casas Ros
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-606-8642-37-6
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Lento este un copil special. A venit vremea ca el sa iasa in lume. Are nevoie de timp ca, treptat, sa evolueze​ in realitatea impusa. Mai intai iese capul, apoi un umar. Inca din coconul cald al uterului, el contempla lumea exterioara si-i descopera frumusetea. Se uita la ochii luminosi ai asistentei medicale, inspira mirosurile, asculta murmurul frunzelor din copacii de afara. ​T​ranziti​a​ dur​ea​za saptezeci si doua de zile.

Lento creste. In mod sigur nu este ca toti ceilalti. Lumea intreaga (medicii, psihiatrii, ceilalti oameni) il arata cu degetul. Lento nu e un copil ca alti copii. E cu siguranta incet la minte. E pur si simplu diferit. Aceasta lentoare ii permite sa-si dezvolte simturile. Lento e un clarvazator. Se maturizeaza. Se indragosteste. Ea e cea mai rapida din lume, iar el o invata lentoarea.

Antoni Casas Ros revine cu o poveste despre alteritate. Un text delicat, fantezist, punctat cu momente teribile marcand intoarcerea aspra la realitate, alternanta di​ntre imaginarul absolut si o sensibilitate sufocata.


Carti similare cu Lento. Meduza

Bufnita oarba

Bufnita oarba

de Sadegh Hedayat

mai mult
Miss wyoming

Miss wyoming

de Douglas Coupland

mai mult
Ragtime

Ragtime

de Edgar Lawrence Doctorow

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!