Cronicile ultimei revolutii

scrisa de Antoni Casas Ros

Cronicile ultimei revolutii de Antoni Casas Ros Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cronicile ultimei revolutii 25.42 lei *
Cronicile ultimei revolutii 25.42 lei *
Cronicile ultimei revolutii 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Vellant
Autor (i): Antoni Casas Ros
Numar de pagini: 228 pagini
ISBN: 978-606-980-009-6
Anul aparitiei: 2017
Descriere: In vremuri nu foarte departate, guvernele lumii instaureaza o dictatura ce pune stapanire pe viata popoarelor. Adolescentii decid sa celebreze libertatea aruncandu-se de pe cele mai inalte cladiri ale orasului. Casas Ros aduce o oda tineretii si puterii celor multi care se mobilizeaza impotriva guvernelor represive, nedrepte si violente, pentru a pune capat unui sistem abuziv si pentru a crea o alta lume.
“Talentul lui Casas Ros este impresionant… un romancier care trebuie, fara indoiala, urmarit. ” (Pierre Assouline, Le Monde)
Antoni Casas Ros s-a nascut in 1972 in Catalonia franceza. La Gallimard nu l-a vazut nimeni. Nici macar editorul sau. Cu fata mutilata in urma unui accident de masina, scriitorul a refuzat sa apara in public in ultimii 15 ani. A urmat cursuri de matematica, dar a renuntat la studii in urma accidentului. Primul sau roman, Teorema lui Almodovar, a fost distins in Spania cu premiul Cel mai bun roman de debut in 2008. Amintind, prin refuzul sau de a aparea in public, de Thomas Pynchon sau J. D. Salinger, Antoni Casas Ros a provocat numeroase dezbateri in Franta cu privire la identitatea sau chiar la existenta sa, mergand pana la a fi considerat o gaselnita editoriala sau o fantasma a lumii literare pariziene.


Carti similare cu Cronicile ultimei revolutii

Obsesie

Obsesie

de Jonathan Kellerman

mai mult
Daniel Stein, traducător

Daniel Stein, traducător

de Ludmila Ulitkaya

mai mult
Pata umana

Pata umana

de Philip Roth

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68