Arhanghelul Raul

scrisa de Ovidiu Eftimie

Arhanghelul Raul de Ovidiu Eftimie Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Arhanghelul Raul 19.99 lei *
Arhanghelul Raul 21.24 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Ovidiu Eftimie
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-606-758-771-5
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Raul, un publicitar din Bucuresti, nu banuia ca atunci cand va muri va ajunge in Iad. Si nici ca de acolo se va intoarce pe Pamant nemuritor si cu misiunea de a preveni Apocalipsa: invazia nemuritorilor prin gaura spatio-temporala din gara de la Teius. Intre timp, agentul SRI Popescu este trimis sa se infiltreze in randurile nasilor de tren CFR si descopera ca acestia formeaza, de fapt, o armata secreta care se lupta cu fortele supranaturale de pe teritoriul Romaniei. De la arme cu plasma la calatoriile cu locomotiva Soapta lui Zamolxe, prin nodul temporal din gara Brasov si goana dupa o creatura multidimensionala care poate fi cheia salvarii omenirii, Raul, Popescu si nasii de tren se confrunta nu doar cu paradoxuri spatiu-timp, ci si cu subfinantarea cronica ce afecteaza toate institutiile de stat, inclusiv cele care se ocupa de fenomene paranormale.

Romanul lui Ovidiu Eftimie este un science fiction romanesc in care spatii banale precum cartierul Pantelimon, gara din Brasov, un birou din Ministerul Transporturilor sau trenul spre Teius sunt scene pentru discutii despre calatorii in timp si lupte cu fiinte multidimensionale - toate pentru a preveni Apocalipsa. Personajele sunt oameni de zi cu zi: un creativ publicitar, un nas de tren, un politician, un agent, tipologii la care cititorul nu se va mai uita niciodata cu aceiasi ochi dupa ce-i va vedea in actiune.

Umorul si satira autorului vin din familia de scriitori central-europeni ca Bohumil Hrabal sau Karel Čapek.


Carti similare cu Arhanghelul Raul

Scoala de vrajitorie

Scoala de vrajitorie

de E. Rose Sabin

mai multRecenzii

crissis95 crissis95 pe 2017-10-30 20:14:35 Rating:

Nu am citit de mult timp o carte atâta de amuzantă şi de “fresh”; aş putea să o pun în lista de “must-read” a anului acesta. Nu o poţi lăsa din mâna în secunda în care te-ai apucat de citit. Partea tristă, a fost că a durat foarte puţin să parcurg toată cartea cu toate că, mă mai opream pe alocuri să râd şi să mai recitesc unele pasaje.
Plină de umor încă de la primele pagini,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

crissis95
Recenzii: 59
Carti citite: 63