Acolo unde imi bate inima

scrisa de Sebastian Faulks

Acolo unde imi bate inima de Sebastian Faulks Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Acolo unde imi bate inima 27.93 lei *
Acolo unde imi bate inima 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Sebastian Faulks
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 978-606-33-1807-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Londra, 1980. Robert Hendricks, psihiatru şi scriitor consacrat, şi-a ascuns atât de adânc în memorie amintirile tulburătoare din al Doilea Război Mondial, încât viaţa lui personală a ajuns marcată de singurătate şi depresie. Pe neaşteptate, primeşte o scrisoare din partea unui anume Alexander Pereira, neurolog şi veteran al Marelui Război, care se pretinde un admirator al lucrării de specialitate publicate de Robert. Scrisoarea îl poartă în casa unui bătrân, pe o insulă stâncoasă, retrasă, în sudul Franţei, şi într-un vârtej de amintiri: copilăria sa ca băiat englez fără tată, masacrul la care a fost martor şi rana pe care nu mai ţine minte cum a căpătat-o ca tânăr ofiţer în război şi, mai presus de toate, dragostea vieţii sale, devastatoare, pentru o italiancă, „L”, cunoscută în timpul războiului.
Profund tulburătoare şi scrisă cu măiestrie, Acolo unde îmi bate inima de Sebastian Faulks este o cronică a secolului XX, o dramă impresionantă despre nebunia războiului şi despre puterea iubirii, la fel de „convingătoare şi de vie ca toate textele cu care ne-a obişnuit autorul de la Cântecul păsărilor încoace”
(The Guardian).

„Sebastian Faulks scrie ca un Hemingway modern, adăugând poveştii sale umor, dragoste şi dramă într-un mod care depăşeşte alte scrieri similare... Acolo unde îmi bate inima ar putea fi una dintre cele mai bune creaţii despre iubirea pierdută în război, în rând cu Casablanca şi Fiesta.”
BookReporter

„O privire fascinantă asupra legăturii intime dintre iubire, război şi memorie.”
Kirkus


Carti similare cu Acolo unde imi bate inima

Fra diavolo

Fra diavolo

de Luigi Ugolini

mai mult
Generation p

Generation p

de Victor Pelevin

mai mult



Recenzii

Anca Zaharia Anca Zaharia pe 2017-10-15 07:27:50 Rating:

Se pare că Gide a zis că tot ce-i de spus s-a spus deja. Înțeleg, sunt complet de acord, sunt de acord și cu Jim Carrey când spune că ”none of this is real, none of us exist” - sau cam așa ceva, dar nu îmi place deloc să dau de idei reciclate pas cu pas într-o carte, în aceeași ordine a pașilor întâlniți în altă carte, în altă situație. Sigur, toți am iubit și-am urât și am...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!








Membrii care au citit cartea

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68