Wonderland - Cum a creat jocul lumea modernă

scrisa de Steven Johnson

Wonderland - Cum a creat jocul lumea modernă de Steven Johnson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Wonderland - Cum a creat jocul lumea modernă 47.99 lei *
Wonderland - Cum a creat jocul lumea modernă 59 lei *
Wonderland - Cum a creat jocul lumea modernă 59 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Steven Johnson
Traducator (i): Dan Craciun
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-722-248-7
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Apariția ediției în limba română a cărții Wonderland este susținută de Erste Asset Management.

Jocul a fost întotdeauna mai important decât realizează cei mai mulți dintre noi. În această analiză plină de viață a forței jocului și a delectării, Steven Johnson ne oferă o istorie surprinzătoare a divertismentului popular. Autorul abordează domenii variate – de la bucătăria medievală și tavernele antice, până la cazinouri și malluri – și identifică ideile inovatoare din orice loc în care oamenii se străduiesc să se amuze pe ei înșiși, dar și pe alții.

Narațiunea lui Johnson este la fel de amuzantă ca și invențiile pe care le descrie. De-a lungul acestei călătorii, face nenumărate opriri surprinzătoare, de la concepte simple, la sisteme moderne complexe. Ne face cunoștință cu pitoreștii inovatori ai timpului liber: exploratorii, patronii, showmenii și artiștii care au schimbat mersul istoriei, inventând articole de lux, instrumente muzicale, mâncăruri exotice, spații publice, jocuri video și spectacole de magie. Johnson demonstrează că aceste tărâmuri de basm ale divertismentului au făcut mai mult decât să-i distreze pe deținătorii lor. În plus, acestea au contribuit în mod direct la revoluțiile economice și sociale care au transformat lumea modernă.

Johnson pledează convingător pentru ideea că oricine dorește să afle încotro se îndreaptă tehnologia și curentele sociale ar trebui să acorde maximă atenție modului în care ne jucăm. Dacă sunteți în căutarea viitorului, îl veți găsi oriunde oamenii se amuză la maximum.

ACEASTĂ CONTINUARE MULT AȘTEPTATĂ A CĂRȚII CUM AM AJUNS AICI EXPLOREAZĂ INOVAȚIILE REVOLUȚIONARE PE CARE LE-AM FĂCUT ÎN TIMP CE NE DISTRAM.

Cu ajutorul cărților elegante despre istoria inovației tehnologice, Steven Johnson a devenit unul dintre cei mai convingători susținători ai rolului colaborării în procesul de inovație. Erudiția lui Steven Johnson poate fi uluitoare. - THE WALL STREET JOURNAL

Un povestitor de prima clasă. - THE NEW YORK TIMES

Un enciclopedist. - LOS ANGELES TIMES

Mintea lui Steven Johnson lucrează în modalități uimitoare. - SEATTLE POST-INTELLIGENCER

Un as al istoriei ideilor. - THE GUARDIAN

Steven Johnson este echivalentul lui Darwin în materie de tehnologie. Prin intermediul unor observații și intuiții fascinante, ne explică originea ideilor. - WALTER ISAACSON, autorul cărților Steve Jobs – biografia autorizată și Inovatorii


Carti similare cu Wonderland - Cum a creat jocul lumea modernă

Sapiens. Scurta istorie a omenirii

Sapiens. Scurta...

de Yuval Noah Harari

mai mult
Cosmos

Cosmos

de Carl Sagan

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!