Numele meu este Lucy Barton

scrisa de Elizabeth Strout

Numele meu este Lucy Barton de Elizabeth Strout Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Numele meu este Lucy Barton 25.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Elizabeth Strout
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-606-33-1499-5
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Lucy Barton se recuperează încet după ceea ce ar fi trebuit să fie o operație ușoară. Mama ei, cu care nu a vorbit de mulți ani, vine să o viziteze la spital. O bârfă nevinovată despre oamenii din copilăria lui Lucy din Amgash, Illinois, pare să restabilească legătura între mamă și fiică, dar sub această pojghiță de familiaritate mocnesc tensiunea și aspirațiile care au marcat întreaga viață a lui Lucy: fuga de familia ei cu probleme, dorința de a deveni scriitoare, căsătoria, dragostea pentru cele două fiice. Iar cea care spune această istorie emoționantă este strălucitoarea voce de povestitoare a lui Lucy însăși: cu atenție la detalii, profund umană și cu adevărat de neuitat.
„Un scurt roman despre iubire, în special despre iubirea complicată dintre mame și fiice, dar și despre legături mai simple și mai neașteptate... [Strout] evocă aceste legături într-un stil atât de sobru, de pur și de profund, încât cartea are un aer de scriptură sau de sutra, doar că e foarte pământească și lipsită de pretenții.”
Newsday
„Nu există nici un strop de sentimentalism în acest roman extraordinar. În schimb, prin intermediul cuvintelor atent alese și al tăcerilor vibrante, Numele meu este Lucy Barton ne oferă o rară bogăție de emoție, de la cea mai întunecată suferință la bucuria simplă.”
The New York Times Book Review
„Un roman contemporan scris cu supremă compasiune despre dragoste, dorință și curaj.”
The Boston Globe


Carti similare cu Numele meu este Lucy Barton

Vara fatala

Vara fatala

de Mons Kallentoft

mai mult
O pacatoasa

O pacatoasa

de Giovanni Verga

mai mult
Vremea mortii

Vremea mortii

de Wilbur Smith

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68