Olive Kitteridge

scrisa de Elizabeth Strout

Olive Kitteridge de Elizabeth Strout Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Olive Kitteridge 11.28 lei *
Olive Kitteridge 18.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Elizabeth Strout
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-606-741-191-1
Anul aparitiei: 2015
Descriere: „Plăcerea de a citi Olive Kitteridge vine dintr-o identificare intensă a cititorului cu situații, cu personaje nu întotdeauna demne de admirat... Nu e nimic ieftin sau siropos în această carte.“ (The New York Times Book Review)
„Amuzantă, răutăcioasă și plină de remușcări, doamna Kitteridge este o forță, un caracter autentic. Când nu e în scenă, îi așteptăm cu nerăbdare întoarcerea. Paginile cărții se întorc datorită ei...” (San Francisco Chronicle)
„Un portret răvășitor și profund al oamenilor din Maine, trăindu-și viețile de suferință tăcută împletită cu izbucniri de apropiere umană... Această culegere se citește ușor și e imposibil de uitat.“ (Publishers Weekly)
„Intuitivă, profund empatică și totuși plină de defecte, Olive este axa în jurul căreia gravitează treisprezece povestiri complexe, profund umane, alcătuind un veritabil roman.” (O Magazine)


Carti similare cu Olive Kitteridge

Carnetul auriu

Carnetul auriu

de Doris Lessing

mai mult
Anestezie locala

Anestezie locala

de Gunter Grass

mai mult
V.

V.

de Thomas Pynchon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!