Lupta mea - Cartea a patra: Dansând în întuneric

scrisa de Karl Ove Knausgard

Lupta mea - Cartea a patra: Dansând în întuneric de Karl Ove Knausgard Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Lupta mea - Cartea a patra: Dansând în întuneric 24.95 lei *
Lupta mea - Cartea a patra: Dansând în întuneric 34.93 lei *
Lupta mea - Cartea a patra: Dansând în întuneric 39.42 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Karl Ove Knausgard
Numar de pagini: 558 pagini
ISBN: 978-606-33-1625-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Proaspăt absolvent de liceu, Karl Ove se mută într-un sat de pescari din nordul îndepărtat al Norvegiei pentru a lucra ca profesor. Nu se dovedeşte însă interesat de slujba în sine – sau de orice altă slujbă. Singurul lui scop este să economisească bani şi să înceapă să scrie. Totul merge bine, dar, pe măsură ce nopţile devin mai lungi, viaţa lui ia o întorsătură mai întunecată. Consumul de alcool îi provoacă episoade de amnezie completă, tentativele repetate de a-şi pierde virginitatea se sfârşesc umilitor şi, spre marea lui nefericire, ajunge să se îndrăgostească de una dintre elevele sale de treisprezece ani. Iar în tot acest timp, umbra tatălui planează tot mai ameninţător asupra sa...

„... extrem de sincer, Knausgård... vrea să ne introducă în cotidianul vieţii, care este uneori vizionar, alteori banal, alteori profund semnificativ, dar, prin forţa lucrurilor, absolut obişnuit, pentru că ni se întâmplă pe tot parcursul vieţii şi tuturor...”
The New Yorker

„O reuşită rară. Nici un scriitor din generaţia sa nu egalează combinaţia lui Karl Ove Knausgård de talent, stil, spirit de observaţie şi originalitate...”
Dagens Næringsliv


Carti similare cu Lupta mea - Cartea a patra: Dansând în întuneric

O librărie în Berlin

O librărie în Berlin

de Françoise Frenkel

mai mult
Revelatie pe amazon

Revelatie pe amazon

de Petru Popescu

mai mult
Jurnalul unei fete greu de multumit

Jurnalul unei fete...

de Jeni Acterian

mai multRecenzii

Bianca M. Calin Bianca M. Calin pe 2017-08-07 19:58:40 Rating:

Îmi este foarte greu să vorbesc despre cărțile lui Karl Ove Knausgard. Pentru mine, volumele din seria ”Lupta mea” sunt atât de speciale, încât consider că orice cuvinte aș folosi pentru a le descrie, nu le-aș face dreptate.. Aștept cu mare nerăbdare fiecare nouă carte scrisă de Knausgard și pot spune, fără doar și poate, că seria lui autobiografică a devenit preferata mea.
...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Bianca M. Calin
Recenzii: 42
Carti citite: 56