Spune-mi dacă zâmbești

scrisa de Eric Lindstrom

Spune-mi dacă zâmbești de Eric Lindstrom Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Spune-mi dacă zâmbești 35 lei *
Spune-mi dacă zâmbești 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Storia Books
Autor (i): Eric Lindstrom
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-606-94251-4-5
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Parker Grant nu are nevoie de cine știe ce ochelari că să-și poată de seama cum sunt oamenii. Pentru asta a inventat Regulile: nu vă purtați altfel cu ea doar pentru că e nevăzătoare și nu profitați niciodată de ea. Nu veți primi o a doua șansă. Ca să vă convingeți, întrebați-l pe Scott Kilpatrick, băiatul care i-a frânt inima.

Când acest băiat reapare în viața ei pe neașteptate, după o absență de mai mulți ani, Parker își dă seama că există o singură reacție corectă – să-l respingă până când începe să-l doară. Oricum i se pare că are destule pe cap. De exemplu, vrea să se înscrie în echipa de alergări (v-ați prins, ochii nu-i funcționează, dar picioarele, da), le dă sfaturi afectuoase, dar dure, colegilor ei de o naivitate dureroasă și are grijă să-și dăruiască sieși steluțe aurii pentru fiecare zi în care se abține să plângă din cauza morții tatălui său, survenită cu trei luni în urmă. Însă descoperă că nu poate scăpa de trecut și, pe măsură ce află adevărul despre oamenii din jurul ei—despre Scott, despre tatăl ei—, Parker își pierde siguranța cu care analizează lumea din jur. Oare lucrurile chiar sunt așa cum par?


Carti similare cu Spune-mi dacă zâmbești

Inima mea și alte găuri negre

Inima mea și alte...

de Jasmine Warga

mai mult
Slam. Din dragoste pentru Layken

Slam. Din dragoste...

de Colleen Hoover

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149